Haas EC serie

Keuze uit 5 modellen met verschillende palletafmetingen

Productie optimalisatie door meervoudige opspanning en bewerking met continue productie door palletwisselsystemen. Robuust met SK-50 opname of een uniek concept voor complexe bewerkingen. Met de Haas EC-serie heeft u een ruime keuze in zeer prijsgunstige horizontale bewerkingscentra met palletafmeting 400 of 500mm. Ontstaan vanuit de succesvolle VF-serie verticale bewerkingscentra en optimaal ontworpen geschikt voor langdurige betrouwbare productie.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

vanaf € 172.995,-

Specificaties

N

Horizontale bewerkingscentra met palletwissel

N

25m/min ijlgang

N

20 of 70 bar koeling door de spil

N

30 pos. gereedschapmagazijn

Voordelen serie

Standaard zijn de EC-400 en 500 uitgerust met een dubbel palletwisselsysteem en voor de EC-400 is ook een geheel door Haas ontwikkeld compleet 6 pallet pool systeem leverbaar. Spindeltoerentallen optioneel leverbaar tot 12.000 omw/min in combinatie met een 22,4kW aandrijfmotor en een gereedschapmagazijn tot 70 posities.

Zware verspaning

De EC1600 is een uniek ontwerp geschikt voor grote werkstukken en zware verspaning door de SK-50 opname met standaard een automatische 2-traps tandwielkast welke een uitmuntend koppel van 610Nm biedt. Optioneel is een geïntegreerde volledig programmeerbare draaitafel leverbaar, ideaal om zware werkstukken in een minimum aantal opspanningen te bewerken.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl