Haas EC-400

Voor de optimalisatie van uw productie

Met de Haas EC-serie heeft u een ruime keuze in verschillende horizontale bewerkingscentra met een palletafmeting van 400 of 500 mm tegen een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De EC-serie is ontstaan vanuit de succesvolle VF-serie van verticale bewerkingscentra en is ontworpen voor een optimale, betrouwbare inzet bij een langdurige productie. Deze serie Haas horizontale freesmachines zorgt voor een optimalisatie van de productie dankzij meervoudige opspanning en een bewerking met continue productie door de palletwisselsystemen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Gebouwd voor hoog volume productie

 
N

Voor onbemand produceren

 
N

Volledige 4e as indexatie

 
N

Te verkrijgen met 6 positie pallet pool

 

Voordelen machine

De Haas EC-400 is standaard uitgerust met een dubbel palletwisselsysteem en voor deze horizontale freesmachine is tevens een door Haas ontwikkeld, compleet 6 pallet pool systeem beschikbaar (optioneel). De machines zijn optioneel leverbaar met spindeltoerentallen tot 12.000 omw/min in combinatie met 22,4 kW aandrijfmotor en een gereedschapsmagazijn tot 70 posities.

ROI machine

De Haas EC-400 horizontale freesmachine is ideaal om onbemand te produceren. Daarnaast is de machine gebouwd voor een hoog volume productie. 

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl