Correa Xpider

Combineer topsnelheid met temperatuurstabiliteit

De Correa Xpider is een gantry type freesmachine met hoge snelheden die unieke structurele elementen en functies bevat. Temperatuurstabiliteit en een hoge snelheid worden gecombineerd in deze nieuwe generatie van freesmachines. De Xpider is onder andere ontworpen voor vele toepassingen in de luchtvaart- en automotive sector en is geschikt voor het bewerken van middelgrote stukken. Correa brengt met de Xpider een energiezuinige machine op de markt, aangezien de freesmachine beschikt over een stand-by functie en een ‘auto switch off’ functie. Het ecologische ontwerp zorgt ervoor dat 20% van de totale energieconsumptie wordt bespaard. 

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 664.000,-

Specificaties

N

Geschikt voor het bewerken van middelgrote stukken

N

Ecologisch design

N

Hoge geometrische precisie door dwarsbalk isolatie

N

Temperatuurcontrole van de verticale as

N

Hoog dempingsvermogen

N

Hoge voedingssnelheden

Voordelen machine

De Correa Xpider is uitgevoerd met een specifieke elektrospindel die is ontworpen om nauwkeurige afwerkingen te verkrijgen met hoge toerentallen. Met deze machine bent u verzekerd van oppervlakteafwerkingen van superieure kwaliteit. Door het hoge dempingsvermogen ontstaat een hoge thermische stabiliteit en stijfheid.

 

ROI machine

Deze top gantry freesmachine combineert hoge snelheden en geometrische precisie door dwarsbalk isolatie. Hierdoor is hij zeer geschikt voor verschillende toepassingen in de automotive- en luchtvaart sector. De Correa Xpider bevat ook een freeskop wisselaar, waardoor er meerdere freeskoppen bevestigd kunnen worden voor verschillende bewerkingen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl