Correa FOX-M

Hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop

De FOX-M freesmachine combineert de meest geavanceerde technologie met meer dan 65 jaar ervaring op ontwerp, fabricage en distributie gebied. Dankzij gedetailleerde analyse combineert de freesmachine machine gelaste en gegoten structurele elementen met een systeem van lineaire en wrijvingsarme geleidingen die een solide balans tussen stijfheid, demping capaciteit en precisie verschaffen. Dit op zijn beurt geeft de machine een buitengewone flexibiliteit, waardoor deze voor een breed scala aan bewerkingen geschikt is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 742.000,-

Specificaties

N

Uitzonderlijke robuustheid

N

Grote veelzijdigheid en hoge precisie

N

Ruime keuze aan freeskoppen

Voordelen machine

De Correa FOX-M is een gantry type freesmachine met een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit model combineert de specifieke kenmerken van het type portaal met een uitzonderlijke robuustheid, een grote veelzijdigheid en een hoge precisie bij de bewerking van middelgrote en grote onderdelen.

ROI machine

Het bewegende gantry ontwerp en de ruime keuze aan freeskoppen (verkrijgbaar als extra toebehoren) maakt deze machine zeer veelzijdig en efficiënt voor uiteenlopende toepassingen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl