Correa AXIA

Hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop

De Correa AXIA is een nieuwe vloer type freesmachine met beweegbare kolom ontwikkeld door Nicolás Correa. Dit model is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie. Het biedt een uitstekende veelzijdigheid en tevens ook zeer dynamische prestaties, dit alles tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding in combinatie met de Nicolás Correa kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 555.000,-

Specificaties

N

Ontwikkeld met de nieuwste technologie

 
N

Zeer veelzijdig

 
N

Uitstekende dynamische prestaties

 

Voordelen machine

De Correa AXIA is een freesmachine met beweegbare kolom met een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met deze freesmachine bent u verzekerd van een zeer hoge machinestabiliteit en een hoge constante nauwkeurigheid over het gehele werkbereik. U kunt met deze machine gebruik maken van de robuuste, gepatenteerde freeskop van Correa.

ROI machine

De Correa AXIA is een nieuw type freesmachine met beweegbare kolom ontwikkeld met de nieuwste techniek, waardoor de machine heel veelzijdig en nauwkeurig is.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl