Correa brugtype freesmachines

Robuuste machines voor het bewerken van grote producten

Correa brugtype freesmachines zijn uitermate geschikt voor het bewerken van grote producten. De machines beschikken over een groot vermogen, waardoor het mogelijk is om meerdere bewerkingsstrategieën uit te voeren. Naast een hoge machinestabiliteit bieden de machines ook optimale stijfheid en veelzijdigheid. In combinatie met de ruime keuze aan freeskoppen en de optionele extra toebehoren zijn de Correa brugtype freesmachines betrouwbaar en geschikt voor een grote verscheidenheid aan bewerkingen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 2 Correa brugtype freesmachines

Correa VERXA

€ 924.000,-

Hoofdspil
4.000 / 6.000 omw/min

Verplaatsingen
6.000 – 15.000 x 3.500 – 5.000 x 1.000 – 2.000 mm

Vermogen
52 kW

Brochure

Correa FOX

€ 587.000,-

Hoofdspil
4.000 / 6.000 omw/min

Verplaatsingen
3.000 – 8.000 x 3.000 – 4.250 x 1.000 – 1.750 mm

Vermogen
37 / 52 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Correa brugtype freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Correa

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Correa brugtype freesmachine

De Correa brugtype freesmachines zijn kwalitatief hoogwaardige machines in een perfecte geometrie. Dit in combinatie met de sterke freeskoppen maken de brugtype freesmachines van Correa een interessante investering die zal resulteren in een betrouwbaar bewerkingsproces. De brugtype uitvoering biedt u extra veelzijdigheid, stijfheid en een hoge dynamiek. Op technisch vlak onderscheiden de Correa brugtype freesmachines zich met een zeer hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop in combinatie met de ram die in alle modellen wordt ingezet.

Correa

Naast een hoog onderscheidend vermogen op technologisch vlak kunnen de klanten van Correa rekenen op top class service gedurende de levensduur van de brugtype freesmachines. Een tevreden klant is één van de belangrijkste doelstellingen van de machinefabrikant. 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl