Correa VERXA

Hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop

De nieuwe familie van High Performance brugtype freesmachines Correa VERXA is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën. Dankzij het brug ontwerp biedt deze machine een uitstekende veelzijdigheid en stijfheid in combinatie met een hoge dynamiek. Dit model biedt ruime configuratie mogelijkheden door zijn modulaire ontwerp van verschillende structurele elementen, apparatuur en diverse koppen die geschikt zijn voor grote complexe applicatie-eisen. Dit levert een hogere productiviteit tegen lagere kosten op.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 924.000,-

Specificaties

N

Uitstekende veelzijdigheid en stijfheid

 
N

Hoge dynamiek

 
N

Ruime configuratie mogelijkheden

 

Voordelen machine

De Correa VERXA is een brugtype freesmachine met een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met deze freesmachine bent u verzekerd van een zeer hoge machinestabiliteit en een hoge constante nauwkeurigheid over het gehele werkbereik. U kunt met deze machine gebruik maken van de robuuste, gepatenteerde freeskop van Correa.

 

ROI machine

In combinatie met de ruime keuze aan koppen en de optionele extra toebehoren is de Correa VERXA betrouwbaar en geschikt voor een grote verscheidenheid aan bewerkingen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl