Correa FOX

Hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop

De FOX freesmachine combineert de meest geavanceerde technologie met meer dan 65 jaar ervaring op ontwerp, fabricage en distributie gebied. Dankzij gedetailleerde analyse combineert de freesmachine gelaste en gegoten structurele elementen met een systeem van lineaire en wrijvingsarme geleidingen die een solide balans tussen stijfheid, demping capaciteit en precisie verschaffen. Dit op zijn beurt geeft de machine buitengewone flexibiliteit waardoor deze voor een breed scala aan bewerkingen geschikt is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 587.000,-

Specificaties

N

Structuur ontworpen door eindige elementen methode

 
N

Brede geleidingen in de Z-as

 
N

Aandrijving voor hoge axiale kracht

 

Voordelen machine

De Correa FOX heeft een structuur op basis van een zorgvuldig thermo-symmetrisch ontwerp en lineaire geleidingen op langs- en dwars verplaatsingen. De gekoelde blokgeleiding zorgt voor een gladde, nauwkeurige bewerking.

 

ROI machine

Door de geavanceerde technieken van de Correa FOX is deze brugtype freesmachine zeer geschikt voor diverse bewerkingen. De machine biedt buitengewone flexibiliteit.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl