Brugtype freesmachines

De ideale freesmachine voor grote producten

Landré is door de jaren heen een gevestigde naam geworden op het gebied van levering en onderhoud van machines voor freesbewerkingen. In ons uitgebreide machineprogramma zijn dan ook diverse soorten freesmachines terug te vinden, waaronder brugtype freesmachines. Voor iedere bewerkingsstrategie kunnen wij op deze manier de beste oplossing leveren, die afgestemd is op uw specifieke productievraag. Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend over de freesmogelijkheden die een brugtype machine u kunnen bieden en staan ook na de aanschaf voor u klaar.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 2 brugtype freesmachines

Correa FOX

€ 587.000,-

Hoofdspil
4.000 / 6.000 omw/min

Verplaatsingen
3.000 – 8.000 x 3.000 – 4.250 x 1.000 – 1.750 mm

Vermogen
37 / 52 kW

Brochure

Correa VERXA

€ 924.000,-

Hoofdspil
4.000 / 6.000 omw/min

Verplaatsingen
6.000 – 15.000 x 3.500 – 5.000 x 1.000 – 2.000 mm

Vermogen
52 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste brugtype freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een brugtype freesmachine?

In de maakindustrie is er vaak sprake van producties met grotere en complexere producten. Voor het bewerken van deze materialen heeft Landré ook geschikte freesmachines, de brugtypes. Bij een brugtype freesmachine beweegt de tafel en staat de kolom stil. Het basismateriaal wordt in de machine vastgeklemd in één positie. Vervolgens beweegt het gereedschap langs het basismateriaal om zo spanen te verwijderen. Heeft u te maken met grote producten, dan kiest u voor een brugtype freesmachine. Deze machine heeft genoeg vermogen om veel verspanende werkzaamheden uit te voeren om zo tot het gewenste resultaat te komen. En dankzij het brug ontwerp profiteert u van een uitstekende veelzijdigheid en stijfheid in combinatie met een hoge dynamiek.

Toepassingen brugtype freesmachine

Landré biedt ook machines aan voor het bewerken van grote en complexe producten. Hiervoor hebben wij diverse brugtype freesmachines in ons programma, waarmee u altijd verzekerd bent van een hoge machinestabiliteit voor zeer nauwkeurige resultaten. Daarnaast zijn alle machines voorzien van een gepatenteerde freeskop die zorgt voor uitstekende freesresultaten. De brugtype freesmachines zijn zo ontworpen dat ze een solide balans hebben tussen stijfheid, demping capaciteit en precisie. Door deze elementen zult u een buitengewone flexibiliteit ervaren, waardoor de machines geschikt zijn voor een zeer breed scala aan bewerkingen in verschillende branches.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl