Draaimachines

Voor het draaien van uw product in de gewenste vorm

Een draaimachine, ook wel draaibank genoemd, is een goede toevoeging aan uw bewerkingsproces wanneer u met verspanende werkzaamheden bezig bent en de vorm van het basismateriaal wilt wijzigen. De CNC draaimachine zet het te verspanen product vast in een klauwplaat en draait deze met hoge snelheid rond. Vervolgens duwt het gereedschap in de langs- en dwarsrichting tegen het materiaal, zodat de spanen van het materiaal afdraaien en het gewenste product ontstaat. Voor het produceren van de juiste producten is de machine van groot belang. Landré heeft door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd en kan u voorzien van advies op maat. Dit in combinatie met ons brede machineprogramma zorgt ervoor dat u bij ons altijd een machine vindt die uitstekend bij uw bewerkingsproces aansluit.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Verspaning » Draaimachines

Top 3 draaimachines

Haas ST-15

€ 42.995,-

Hoofdspil
Toerental max 4.000 omw/min

Maximale capaciteit
356 x 406 mm

Gereedschap magazijn
12 positie VDI revolver

Brochure

Haas ST-20

€ 49.995,-

Hoofdspil
Toerental max 4.000 omw/min

Maximale capaciteit
381 x 533 mm

Gereedschap magazijn
12 positie VDI revolver

Brochure

Haas ST-30Y

€ 86.995,-

Hoofdspil
Toerental max 3.400 omw/min

Maximale capaciteit
457 x 584 mm

Gereedschap magazijn
12 positie BMT-65 revolver

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste draaimachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle draaimachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Wij hebben de service van Landré als positief ervaren. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een Haas draaimachine?

Voor het aanpassen van basismateriaal tot een bepaald product wordt veel gebruik gemaakt van een CNC draaimachine. De werking hiervan is gebaseerd op het verwijderen van spanen. Dit gebeurd door middel van gereedschappen die zich in de machine bevinden. Wanneer het basismateriaal is vastgeklemd in de machine, wordt deze op hoge snelheid rondgedraaid en beweegt het gereedschap in langs- en dwarsrichting langs de het materiaal. Hierdoor worden de spanen van het basismateriaal verwijderd en ontstaat er een nieuw product. Het proces gaat door tot het moment dat het eindproduct is bereikt. Om dit proces zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen is een goede machine van groot belang, maar ook de gereedschappen die zich in de machine bevinden. Landré begrijpt dat de keuze voor de juiste CNC draaibank niet eenvoudig is gemaakt en ondersteund u graag bij dit proces door u te voorzien van informatie en advies op maat.

Toepassingen draaimachine

Een draaimachine kan in verschillende branches worden ingezet, denk hierbij aan automotive, aerospace en medical. Hierbij is het afhankelijk van de machine of deze geschikt is voor grote of voor kleine series. Zo worden de meer-assige machines voornamelijk ingezet voor grote series. De 2-assige machines zijn ook geschikt voor middelgrote bedrijven, aangezien hier alsnog veel draaibewerkingen mee uitgevoerd kunnen worden. De meer-assige machines kunnen echter nog extra voordelen opleveren, bijvoorbeeld onbemand werken. Er is dan sprake van gedeeltelijke automatisering van het productieproces en dit resulteert in een kostenbesparing en een capaciteitsverhoging. Een ander voordeel is dat het materiaal bij een meer-assige machine met subspindel aan twee kanten bewerkt kan worden, waardoor u profiteert van een tijdsbesparing. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de geschikte draaimachine.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl