Haas ST-serie

Complete lijn van de nieuwste generatie CNC draaimachines nu ook met overname spindel en Y-as

De ST-serie is de nieuwste generatie van Haas draaimachines, welke geheel vanaf de basis ontworpen is met de kennis van 15 jaar productontwikkeling. Dit heeft een uniek ontwerp als resultaat opgeleverd die garant staat voor optimale mechanische en thermische stabiliteit met een hoge precisie, ook geschikt voor de zware verspaning. Zo heeft de ST-20 als unieke eigenschap dat de aandrijfmotor boven de hoofdspil is geplaatst om thermische effecten te elimineren.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

ST-10 (Y): capaciteit ø356 x 406mm

N

ST-15 (Y): capaciteit ø356 x 406mm

N

ST-20 (Y)(SS): capaciteit ø381 x 533mm

N

ST-30(Y)(SS): capaciteit ø533 x 660mm

N

ST-40 (L): capaciteit ø648 x 1.118/2.032mm

N

ST-50: capaciteit ø648 x 2.032mm

N

ST-55: capaciteit ø648 x 2.032mm

Voordelen machine

De losse kop van de Haas ST-serie is voor optimaal bedieningsgemak volledig programmeerbaar en alle modellen zijn te leveren met aangedreven gereedschap in combinatie met een gestuurde C-as. De ST-20, ST-30 en DS-30 kunnen ook met een Y-as geleverd worden. De DS-30 is de perfecte oplossing voor manarme productie door subspil.

ROI machine

SuperSpeed versies met 24-positie revolver, hogere ijlgang en hoofdspiltoerentallen en de ST-40L bieden maar liefst een draaibereik van ø650mm en een draailengte van 2 meter.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl