Haas ST-25Y

Superieure snijprestaties voor iedere werkplaats

De Haas ST-25Y is onderdeel van de hoogwaardige ST-serie. Deze serie behoort namelijk tot de nieuwste generatie draaimachines die met de kennis van 15 jaar productontwikkeling geheel vanaf de basis opnieuw ontworpen zijn. Dit heeft geresulteerd in een uniek ontwerp die garant staat voor optimale mechanische en thermische stabiliteit met een hoge precisie. De Haas ST-25Y is een rigide machine met superieure snijprestaties en een groot aantal productiviteitsverhogende opties.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

12-station BMT65 revolver

 
N

Ideale machine voor hoog volume productie

 
N

Verbeterde ergonomie voor onderdelen laden en lossen

 

Voordelen Haas ST-25Y

De Haas ST-25Y is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een 11% kleiner vloeroppervlak dan zijn voorganger. Verder heeft deze draaimachine een vergrote Z-as verplaatsing en is hij standaard voorzien van WiFi. Hierdoor kunt u profiteren van een snelle, draadloze connectiviteit tussen de Haas-besturing en uw lokale netwerk.

ROI Haas ST-25Y

De krachtige Haas ST-25Y draaimachine is ontworpen om een flexibele instelling, extreme stijfheid en hoge thermische stabiliteit te bieden.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl