Correa

Het beste advies in Correa machines

Landré is exclusieve dealer van Correa machines in Nederland. We helpen u graag bij al uw vragen over Correa machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

Correa machines

Correa bed freesmachines bij Landré

Bed freesmachines

€ 246.000,-

 

Correa freesmachines met beweegbare kolom bij Landré

Freesmachines met beweegbare kolom

€ 369.000,-

 

Correa brugtype freesmachines bij Landré

Brugtype freesmachines

€ 564.000,-

 

Correa gantry type freesmachines bij Landré

Gantry type freesmachines

€ 744.000,-

 

Waarom Correa?

N

Hoge machinestabiliteit

 
N

Gepatenteerde freeskop techniek

 
N

Top class service

 

Klantqoute Landré service

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantquote Landré machineservice

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Nicolás Correa grootformaat freesmachines bij Landré

Correa grootformaat freesmachine

De Spaanse machinefabrikant Nicolás Correa bouwt bed, traveling column, bridge en gantry type freesmachines. Op technisch vlak onderscheiden de Correa freesmachines zich met een zeer hoge machinestabiliteit en een gepatenteerde freeskop in combinatie met de ram die in alle modellen wordt ingezet. In de praktijk vertaalt zich dat in een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur.
 

  • Zeer hoge machinestabiliteit
  • Robuuste gepatenteerde freeskop
  • Hoge constante nauwkeurigheid over gehele werkbereik
  • 5 jaar garantie

Top class service

Naast een hoog onderscheidend vermogen op technologisch vlak kunnen klanten rekenen op top class service gedurende de levensduur van de machine. Een tevreden klant is één van de belangrijkste doelstellingen van deze machinefabrikant.

Voorheen Correanayak, Nicolas Correa nam een aantal jaren terug de activiteiten van freesmachinefabrikant Anayak over en voerde daarna enige tijd de merknaam Correanayak. Met de overname kon Nicolás Correa het programma met een aantal types verbreden.

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.