WeCobot

Specialist in Collaborative Robot Solutions

Landré is partner van WeCobot, dealer van automatiseringsoplossingen voor de verspaningsindustrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de automatiseringsoplossingen van WeCobot en geven graag vrijblijvend advies over welke Collaborative Robot Solution het beste past bij uw machines en bedrijf.

Waarom WeCobot?

N

Specialist in collaboratieve robot oplossingen

 
N

Cobots van Techman Robot

 
N

Standaard uitgerust met geïntegreerde vision

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

WeCobot – Techman cobots

WeCobot, specialist in Collaborative Robot Solutions, is gevestigd in omgeving Zwolle en levert Cobots van Techman Robot. Dit zijn de eerste cobots die standaard zijn uitgerust met geïntegreerde vision. Hiermee onderscheiden de cobots zich van andere fabrikanten in de markt en met deze smart-functie zijn de Techman cobots in staat om patronen te herkennen, objecten te lokaliseren, kleur te lezen, barcodes te lezen, enz. Al deze mogelijkheden maken de Techman cobots uitermate geschikt voor het uitvoeren van precieze taken binnen een high-mix low-volume omgeving.

Het leveringsprogramma van WeCobot bestaat momenteel uit een tweetal modellen: de TM5-700, die een bereik heeft van 700 mm en tot 6 kg belastbaar is, en de lichtere TM5-900, die met een bereik van 900 mm tot maximaal 4 kg kan hanteren.

Download brochure

Haas machine met Techman cobot

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.