RoboJob

De beste automatiseringsoplossingen voor uw machine

Landré is partner van RoboJob, dealer van automatiseringsoplossingen voor de verspaningsindustrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de automatiseringsoplossingen van RoboJob en geven graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw machines en bedrijf.

Waarom RoboJob?

N

Gebruiksvriendelijke systemen

 
N

Flexibele oplossingen

 
N

Uitgebreide service

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

RoboJob - Landré

RoboJob streeft naar innovatie

Binnen RoboJob wordt er continu gestreefd naar de ontwikkeling van nieuwe producten. Innovatie is binnen RoboJob ook een van de kernwaarden, wat blijkt uit de nadruk op het R&D team dat zich bezig houdt met het bouwen van gebruiksvriendelijke interfaces met de meest standaard functionaliteiten. Daarnaast wordt ook nog de focus gelegd op de mechanische en technische aspecten, zodat er robotsystemen geproduceerd worden die uw productieproces naar een hoger niveau kunnen tillen. Bij RoboJob bent u aan het juiste adres voor een zeer breed aanbod in standaard automatiseringsoplossingen, met de snelste in- en omsteltijden.

Gebruiksvriendelijke automatisering

RoboJob speelt met haar Turn- en Mill-Assist series in op de veranderingen in de markt en wil met de komst van deze robotsystemen zorgen voor de continuïteit van uw bedrijf. De gebruiksvriendelijke en tevens flexibele automatiseringsoplossingen kunnen ingezet worden om uw winstgevendheid, concurrentieel vermogen en efficiëntie te verhogen. De oplossingen bieden u tevens de kans om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. De Turn- en Mill-Assist robots zijn in staat om het seriewerk van uw medewerkers over te nemen. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren of in het weekend, zodat u uw rendement kunt verhogen.

Ga naar de website van RoboJob.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.