Halter

De beste automatiseringsoplossingen voor uw machine

Landré is partner van Halter, dealer van automatiseringsoplossingen voor de verspaningsindustrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de automatiseringsoplossingen van Halter en geven graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw machines en bedrijf.

Halter automatiseringsoplossingen

Halter LoadAssistent

prijs op aanvraag

 

Waarom Halter?

N

Technologisch automatiseren

 
N

Toegankelijke systemen

 
N

Kant en klare oplossingen

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Halter - Landré

Halter LoadAssistent

Halter levert automatiseringsoplossingen voor de bewerkingsindustrie, waaronder de LoadAssistent: dé robot voor het automatisch beladen van uw CNC machine voor kleine en middelgrote series. Het is een universeel systeem voor zowel CNC draai- als freesmachines, met een slim en draaibaar beladingssysteem. Deze kan ingezet worden voor een breed scala aan werkstukafmetingen. De Halter LoadAssistent kan uw team perfect assisteren bij de productie om de winstgevendheid te verhogen, ook bij de productie van kleinere oplages.

De werkwijze van Halter

De systemen van Halter zijn altijd voorzien van de nieuwste technieken, aangezien het bedrijf continu bezig is met de ontwikkeling van haar producten. Op die manier garandeert Halter automatiseringsoplossingen van een technologisch, hoogwaardig niveau die het onbemand produceren nog gemakkelijker maken. Zo profiteert u uiteindelijk van een tijd- en kostenbesparing. Een ander voordeel is dat de oplossingen van Halter aan elke CNC machine te koppelen zijn dankzij de unieke technologie, waardoor u profiteert van een enorme flexibiliteit.

Ga naar de website van Halter.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.