Cellro

De beste automatiseringsoplossingen voor uw machine

Landré is partner van Cellro, dealer van automatiseringsoplossingen voor de verspaningsindustrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de automatiseringsoplossingen van Cellro en geven graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw machines en bedrijf.

Cellro automatiseringsoplossingen

Cellro Xcelerate X10 en X20

prijs op aanvraag

 

Waarom Cellro?

N

Innovatieve automatisering

 
N

Unieke productlijn

 
N

Universele oplossingen

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Cellro - Landré

Compacte, veelzijdige Cellro systemen

Cellro is dealer in automatiseringsoplossingen en levert robotsystemen die specifiek gericht zijn op de productie van kleine series. De nieuwste Cellro cellen zijn slim, praktisch, veelzijdig en compact. Door de universele oplossingen die Cellro levert zijn de systemen vrijwel altijd direct inzetbaar in het productieproces. Dit in combinatie met de goede prijs-/kwaliteitsverhouding maakt een Cellro robotsysteem een interessante investering.

Optimalisatie productieproces

Door de jaren heen heeft Cellro zich ontwikkeld als sterk merk op het gebied van automatisering. De universele oplossingen die Cellro aanbiedt zijn gericht op het automatiseren van iedere voorkomende handeling tijdens verspanende werkzaamheden. Met haar unieke productlijn wordt er een perfecte combinatie gecreëerd tussen personeel en machines, zodat de winstgevendheid van bedrijven gemaximaliseerd kan worden.

Ga naar de website van Cellro.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.