Update voor IronCAD: de prestaties voor assemblages zijn drastisch verbeterd.

/, Software/Update voor IronCAD: de prestaties voor assemblages zijn drastisch verbeterd.

Update voor IronCAD: de prestaties voor assemblages zijn drastisch verbeterd.

Met DCS 2017 product update 1 ontwerpt u sneller, beter, makkelijker en met grotere datasets.oge prestaties – snelle workflow

(ATLANTA, Ga.)16 mei 2017 – IronCAD maakt vandaag bekent dat IronCAD 2017 Product Update 1 beschikbaar is. Met deze update worden grote assemblages 25% sneller opgeslagen en zal de grafische interactie met 45% versnellen.

Product Update 1 is een antwoord op veel verzoeken van uit de IronCAD gebruikers community. Zo zijn de ontwerpkernen en vertalers bijgewerkt. Is er een nieuwe manier om de buigverkorting te bepalen voor plaatwerk en zijn er verbeteringen voor het maken van 2D werktekeningen.

Highlighs:

  • Bend Deduciton Setting – Gebruikers kunnen kiezen tussen Bend Allowance en Bend Deduction Calculation om de uitslag te bepalen voor een gekant onderdeel en dit kan per buiging bepaald worden.
  • Materials Library & Smart Paints – Een nieuwe bibliotheek met materialen en kleureigenschappen.
  • Quick Select Smart Dimensioning – Het is niet meer nodig de shift knop ingedrukt te houden om de afstand tussen 2 lijnen te bepalen.
  • IronCAD DRAFT Hole Table Item Naming – Auto Hole Talble List kunt u een naam geven, waardoor onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende groepen gaten.

Naast de nieuwe mogelijkheden zijn er ook meer dan 150 kwaliteit- en stabiliteitsverbeteringen. De update is beschikbaar voor gebruikers met een software servicecontract.

Voor IronCAD 2017 ligt de focus op het verbeteren van de prestaties wanneer er met grote bestanden gewerkt wordt. Hierdoor kunnen de gebruikers goed samen blijven werken met grotere tekeningen en dit verhoogd de productiviteit.

    2017-12-11T12:55:43+00:00