Overname IronCAD activiteiten | Augustus 2019

5 augustus, 2019

Overname IronCAD activiteiten | Augustus 2019

Dynfos Business Solutions staat voor u klaar

In goed overleg met betrokkenen heeft Landré overeenstemming bereikt met Dynfos Business Solutions voor overname van haar IronCAD activiteiten. Landré is sinds 2012 wederverkoper van deze intuïtieve 3D- en 2D-ontwerpoplossing, maar wenst zicht te richten op haar kernactiviteiten.

Voor u heeft de overname geen consequenties. Alle servicecontracten zijn overgenomen en alle ondersteuningsvraagstukken worden ingevuld door het supportteam van Dynfos Business Solutions. Bij het supportteam is door dagelijks gebruik van IronCAD de afgelopen decennia geruime ervaring opgebouwd, waarmee zij u in het geval van vragen of calamiteiten van dienst kunnen zijn.

Voor vragen en of aanvullende informatie kunt u onze site bezoeken www.ironcad.nl en telefonisch zijn wij te bereiken op 0548-622247. Veel werkplezier en productiviteit toegewenst en hartelijk dank voor het gebruik van IronCAD.

Met vriendelijke groet,

Jan Floor van Egmond                    Paul van Keulen
Landré                                              Dynfos Business Solutions

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.