Overname IronCAD activiteiten | Augustus 2019

5 augustus, 2019

Overname IronCAD activiteiten | Augustus 2019

Dynfos Business Solutions staat voor u klaar

In goed overleg met betrokkenen heeft Landré overeenstemming bereikt met Dynfos Business Solutions voor overname van haar IronCAD activiteiten. Landré is sinds 2012 wederverkoper van deze intuïtieve 3D- en 2D-ontwerpoplossing, maar wenst zicht te richten op haar kernactiviteiten.

Voor u heeft de overname geen consequenties. Alle servicecontracten zijn overgenomen en alle ondersteuningsvraagstukken worden ingevuld door het supportteam van Dynfos Business Solutions. Bij het supportteam is door dagelijks gebruik van IronCAD de afgelopen decennia geruime ervaring opgebouwd, waarmee zij u in het geval van vragen of calamiteiten van dienst kunnen zijn.

Voor vragen en of aanvullende informatie kunt u onze site bezoeken www.ironcad.nl en telefonisch zijn wij te bereiken op 0548-622247. Veel werkplezier en productiviteit toegewenst en hartelijk dank voor het gebruik van IronCAD.

Met vriendelijke groet,

Jan Floor van Egmond                    Paul van Keulen
Landré                                              Dynfos Business Solutions

Categorieën

Laatste nieuws

Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

In deze moeilijke tijden is er wel een Productietechniek die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt en de meeste andere industrieën uit de brand helpt door zijn flexibiliteit, vele verschillende toepassingen en snelle levertijden: Additive Manufacturing (ofwel 3D Printen)

Haas Robot Package | juni 2020

Haas Robot Package | juni 2020

Met het Haas Robot Package kunt u eenvoudig een 6-assige robot toevoegen aan uw Haas VMC of draaimachine. Het Haas Robot Package is direct vanaf de Haas besturing in te stellen en te besturen. Complexe PLC connecties of een externe integrator zijn niet nodig.