Akyapak APK profielwals

Voor elke profiel vorm en dikte

De Akyapak APK hydraulische profielwalsen zijn er van klein tot groot en kunnen hiermee elk profiel of elke buis aan. Voor het walsen van hoeklijnen, I-profielen, H-profielen, kokers en buizen in alle maten en soorten. De APK serie is uitermate stabiel van bouw door het gelaste St-52 stalen frame. De stijfheid van het frame zorgt voor een nauwkeuriger proces.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Vermogen: 1,1 – 160 kW

N

Roldiameter: 132 – 840 mm

Voordelen machine

De grote APK machines zijn horizontaal werkend, de kleinere naar keuze horizontaal of verticaal. Op de grote machines zijn 3 de rollen van de APK profielwalsen onafhankelijk aangedreven, hierdoor wordt de slip tussen de rollen en te walsen profiel geminimaliseerd. Optioneel is de Akyapak APK serie leverbaar met NC- en CNC besturing. Daarnaast zijn er tal van optisch mogelijk waardoor de machine optimaal op uw wensen is af te stemmen.

ROI machine

De APK serie is uitermate stabiel van bouw door het gelaste St-52 stalen frame. De stijfheid van het frame zorgt voor een nauwkeuriger proces.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl