Akyapak AHS

Veelzijdige en nauwkeurige 4 rollenwalsen

In de bewerkingsindustrie worden 4 rollenwalsen beschouwd als de meest veelzijdige, nauwkeurige en makkelijkst te bedienen platenwalsen. Een van de grote voordelen van de 4 rollenwals is dat de te walsen plaat geklemd wordt tussen de middelste rollen. De specialisten van Landré geven u graag meer informatie en advies over de werking van de 4 rollenwals. 

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Plaatbewerking » Walsen » Plaatwalsen » Akyapak AHS

Vanaf 20.597,-

Specificaties

N

Buiglengte: 1.600 - 6.100 mm

N

Roldiameter: 140 - 1.000 mm

N

Buigcapaciteit: 2 - 156 mm

N

Aanbuigen: 4 - 172 mm

Voordelen machine

Een van de grote voordelen van de 4 rollenwals is dat de te walsen plaat geklemd wordt tussen de middelste rollen. Het aanbuigen of aanbekken van de plaat is hierdoor veel eenvoudiger dan op een 3 rollenwals. Ook kan bij het inbrengen van de plaat de achterste rol als aanslag dienen waardoor één operator de machine kan bedienen. Het walsen van een kegel is veel gemakkelijker op een 4 rollenwals. De zijrollen worden onder een hoek versteld voor het maken van de kegel terwijl, de centrale walsrollen de plaat blijven klemmen en aandrijven. De Akyapak AHS serie is standaard voorzien van een inrichting voor conus walsen.

ROI machine

Doordat de plaat tijdens alle fasen van het walsen geklemd en aangedreven wordt is de 4 rollenwals de enige soort wals die effectief kan worden gecontroleerd door middel van NC- en CNC systemen. Optioneel is de Akyapak AHS serie hier mee uit te rusten.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl