CAM software

De kortste weg van digitale tekening tot machineprogramma

Voor een optimale inzet van uw plaatbewerkingsmachines is de juiste software van groot belang. Met de inzet van CAM software kunt u op een snelle en eenvoudige manier programma’s genereren voor uw CNC machines om tijd en kosten te besparen. Dit komt niet alleen voort uit het feit dat u sneller kunt programmeren met CAM software, terwijl de machine aan het bewerken is. De winst zit voornamelijk in de betere indeling van producten, zodat er minder restmateriaal overblijft. Landré biedt een breed aanbod softwareoplossingen voor verschillende bedrijven. Wij adviseren u graag vrijblijvend over welke CAM oplossing het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Plaatbewerking » Software

De beste merken

Alma


✔️ Innovatieve functies
✔️ Verhoging capaciteit
✔️ Geïntegreerde oplossingen

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De voordelen van CAM software

Bij het produceren streeft u natuurlijk altijd naar een zo hoog mogelijk rendement. Om dit te realiseren moet u het maximale uit uw plaatbewerkingsmachines kunnen halen en dit krijgt u voor elkaar met de juiste softwareoplossing. De CAM software voor plaatbewerking zorgt er namelijk voor dat de machines de bewerkingen nauwkeurig uitvoeren en op de juiste plek. De software wordt ingezet om de CNC machineprogramma’s te genereren. Deze programma’s zijn voornamelijk gericht op plaatbewerkingsmachines als kantbanken, lasersnijders en ponsmachines. De standaardbewerkingen kunnen middels de CAM software veel sneller uitgevoerd worden, maar bieden nog een mooi, ander voordeel. Bij het genereren van een programma wordt er namelijk gekeken naar een goede indeling van het werkmateriaal, zodat er zo min mogelijk restmateriaal overblijft. Dit resulteert zich uiteindelijk in een kostenbesparing.

Toepassingen CAM software

De CAM softwareoplossingen die Landré biedt voor plaatbewerking zijn geschikt voor diverse toepassingen, waarbij u bijvoorbeeld moet denken aan constructiebedrijven, productiebedrijven en machinebouwers. De software biedt deze branches de mogelijkheid om het productieproces gedeeltelijk te automatiseren, waardoor uiteindelijk de cyclustijd van de productie verminderd wordt en de productiviteit significant stijgt. En met de jarenlange kennis en ervaring van het plaatbewerkingsproces kunnen de specialisten van Landré u als geen ander ondersteunen op het gebied van CAM aansturing. Onze specialisten geven u graag een vrijblijvende demonstratie van CAM software, zodat u zelf de mogelijkheden en efficiency kunt ervaren.

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl