Ermaksan lasersnijder

Nauwkeurig snijden met innovatieve technologieën

Lasersnijders van Ermaksan zijn ideaal voor het nauwkeurig snijden van plaatmateriaal, waarbij er bijna geen materiaalverlies is. De snijmachines maken gebruik van een zeer kleine lichtstraal (slechts een fractie van een millimeter), waarmee dunne gleuven in plaatmateriaal gemaakt kunnen worden. Bij de ontwikkeling van de lasersnijders is Ermaksan heel precies. En deze precisie staat niet alleen bekend om de geavanceerde technologie, kwaliteitscomponenten, sterke carrosserieconstructie en langdurige werkprestaties, maar ook om de milieuvriendelijke, energie- en onderhoud kostenbesparende oplossingen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Ermaksan lasersnijders

Ermak FiberMak Hawk

€ 161.500,-

Breedte
1.500 mm

Snijlengte
3.000 mm

Snijvermogen
0,5 kW / 1 kW en 2 kW

Uitvoering  
Enkelbeds

Brochure

Ermak FiberMak Raptor

€ 261.500,-

Breedte
1.250 – 1.500 mm

Snijlengte
2.500 – 3.000 mm

Snijvermogen
1 kW – 2 kW

Wisseltafel
Optioneel

Brochure

Ermak FiberMak Momentum Gen-3

€ 307.700,-

Breedte
1.250 – 3.000 mm

Snijlengte
2.500 – 18.000 mm

Snijvermogen
1 kW – 8 kW IPG resonator

Wisseltafel
Standaard, automatisch

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Ermaksan lasersnijmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Ermaksan

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Ermak lasersnijders

Ermak lasersnijders, ontwikkeld door de deskundige ingenieurs van Ermaksan, zijn voorzien van de meest nieuwe en geavanceerde technologie. De lasersnijders worden geproduceerd met een sterke carrosseriestructuur en met hoogwaardige onderdelen die een lange levensduur hebben. De Ermak machines zijn ontworpen om continu en precies te werken, zelfs onder de meest zware omstandigheden. De laserbron kan variëren van 500 W tot 8 kW. Op het moment dat het vermogen toeneemt, nemen de snijsnelheid en de snijdikte ook toe.

Fiberlasertechnologie

Door middel van fiberlasertechnologie kunt u zeer efficiënt en nauwkeurig snijden, waarbij het elektriciteitsverbruik minimaal is en de snelheid fors toeneemt. Dit zorgt uiteindelijk voor een verlaging van de operationele kosten. De Ermak lasersnijders voorzien van fiberlasertechnologie hebben relatief weinig aan onderhoud nodig, waardoor het een perfecte investering voor de toekomst is. De door Ermak toegepaste fiberalserbron van IPG is absoluut onderhoudsarm en ook nog eens in staat om reflecterende materialen te snijden.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl