Ermak FiberMak Raptor

Compacte lasersnijder met hoogwaardige resultaten

De Ermak FiberMak Raptor is een lasersnijmachine die perfecte resultaten levert met een hoge snijkwaliteit. De Raptor wordt geproduceerd als een alternatieve oplossing voor de standaard FiberMak, zonder enigszins concessies te doen op het gebied van snijkwaliteit. Daarnaast neemt de Raptor dankzij het modulaire en ergonomische ontwerp minder ruimte in beslag dan de standaard FiberMak, waardoor u de werkvloer zo efficiënt mogelijk kunt indelen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Plaatbewerking » Snijmachines » Lasersnijders » Ermak FiberMak Raptor

Vanaf € 261.500,-

Specificaties

N

Breedte: 1.250 - 1.500 mm

N

Snijlengte: 2.500 - 3.000 mm

N

Snijkop: Precitec

N

Snijvermogen: 1 kW - 2 kW

N

Wisseltafel: optioneel

Voordelen machine

De Ermak FiberMak Raptor heeft in tegenstelling tot de standaard FiberMak lasersnijmachines een compact, ergonomisch formaat zonder in te leveren op de snijkwaliteit. De lens in de snijkop is handmatig te verstellen. Daarnaast is er een nauwkeurige hoogteregeling van de snijkop mogelijk.

ROI machine

Wanneer u op zoek bent naar een machine met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding maakt u met de Ermak FiberMak Raptor de juiste keuze. De lasersnijder heeft een compact formaat, waardoor u de werkvloer efficiënt kunt indelen. Zo houdt u wanneer nodig ruimte over voor andere machines om de capaciteit van de productie te verhogen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl