Ermak FiberMak Momentum Gen-3 G Force

Meer productiviteit tegen lagere operationele kosten

De Ermak FiberMak Momentum Gen-3 G Force serie lasersnijmachines zijn gebouwd volgens het vliegend optiek principe. Hierbij ligt de plaat stil en beweegt de laserkop over de plaat. De door Ermak toegepaste fiberlaserbron van IPG is absoluut onderhoudsvrij en gebruikt 70% minder elektriciteit in vergelijking met een C02 laser. Hierdoor liggen de operationele kosten tot wel 80% lager. De machine is in staat om reflecterende materialen te snijden en beschikt over een touch screen CNC besturing. In de besturingsconsole is een extra scherm gemonteerd, waar via de camera in de cabine het snijproces op te volgen is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Plaatbewerking » Snijmachines » Lasersnijders » Ermak FiberMak Momentum Gen-3

Vanaf € 307.700,-

Specificaties

N

Breedte: 1.250 - 3.000 mm

N

Snijlengte: 2.500 - 18.000 mm

N

Snijkop: Precitec Autofocus

N

Snijvermogen: 1 kW - 8 kW IPG resonator

N

Nauwkeurigheid: 0,015 mm

N

IJlgang: 141 m/min

N

Wisseltafel: standaard, automatisch

N

Afvalband: standaard onder snijtafel

Voordelen machine

De assen van de Ermak FiberMak Momentum Gen-3 worden aangedreven met servomotoren. Optioneel is de lasersnijder ook leverbaar met lineaire motoren, door de hogere acceleratie en snelheid levert dit uiteindelijk meer productiviteit op, vooral bij het verwerken van dunne platen. Voor het efficiënt produceren beschikt de machine over een wisseltafel, waardoor de machine tijdens het snijden beladen kan worden.

ROI machine

De Momentum Gen-3 maakt gebruik van een IPG fiberlaserbron, waardoor er 70% minder elektriciteit verbruikt wordt in vergelijking met een CO2 laser. De operationele kosten liggen hierdoor tot wel 80% lager. Met de aanschaf van deze lasersnijder zult u daarom profiteren van een kostenbesparing en een capaciteitsverhoging, aangezien de machine ook tot 300% sneller is.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl