Ermak Fibermak Momentum G Force Gen-5

Meer productiviteit tegen lagere operationele kosten

De Ermaksan Fibermak Momentum G Force Gen-5 behoort tot de top als het gaat om snelheid, acceleratievermogen, nauwkeurigheid en automatiseringsmogelijkheden. Deze fiberlaser, met een lange levensduur, is ontwikkeld en geproduceerd met topkwaliteit componenten om snel en concurrerend te kunnen produceren. Daarnaast is de machine al voorbereid met industrie 4.0 en uitgerust met diverse automatische set-up functies. De Gen-5 biedt het allernieuwste op het gebied van besturingstechniek en is voorzien van de allersnelste servomotoren met 4G acceleratievermogen. De lasersnijder is standaard rijk uitgerust, maar biedt ook verschillende automatiseringsmogelijkheden om onbemand te kunnen produceren.

Al met al is de Ermak G Force Gen-5 de Formule 1 onder de machines, waarbij u de keuze heeft uit verschillende snijkoppen. Bijvoorbeeld laskanten snijden, sensoren in de snijkop om het snijproces te bewaken en de mogelijkheid om de spotsize diameter van de laser te veranderen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 175.000,-*

* Prijs is inclusief transport, lossen en plaatsen, installatie en training.

Specificaties

N

Standaard automatische wisseltafel (zijwaartse palletwissel mogelijk)

N

Torenbelading / ontlading mogelijk (behalve bij zijwaartse palletwissel)

N

500 Watt t/m 15KW

N

Plaatformaat: 2.500 x 1.250 t/m 18.000 x 3.000 mm

N

Topsegment, snelste productie, hoog rendement

N

Nauwkeurigheid: 0,015 mm

N

Snelste servomotoren met Ethercat verbinding

N

4G acceleratie (optioneel)

N

Standaard rijk uitgerust, allernieuwste techniek, fris design

N

Nieuwste touchscreen met doorontwikkelde software

N

Zwaar, spanningsarm, rigide gebouwd frame voor extra stabiliteit en nauwkeurigheid

N

Incl. autonest programmeer software

Realiseer het hoogste productierendement

De Ermak Fibermak Momentum G Force Gen-5 is zeer geschikt voor loonsnijders en OEM’ers die het hoogst mogelijke productierendement willen halen. Bij deze fiberlaser is alles gericht op snelheid en gemak door middel van geautomatiseerde (set-up) functies en de mogelijkheid om volledig onbemand te kunnen produceren.

Stelt u hoge kwaliteitseisen aan uw producten, zodat u het beste eindresultaat heeft tegen acceptabele kosten? Dan raden wij u zeker de Fibermak G Force Gen-5 fiberlaser aan.

ROI Ermak Fibermak G Force Gen-5

De Ermak G Force Gen-5 is een dynamisch en zeer snelle fiberlaser die de snijprogramma’s snel en kwalitatief hoogwaardig afwerkt.

Met deze fiberlaser machine heeft u alle mogelijkheden voor een grote productiecapaciteit. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle terugverdientijd vanwege het aantrekkelijke aankoopbedrag.

Waarom kiezen voor de Fibermak Gen-5?

N

Mogelijkheid tot 15KW vermogen

 
N

Zeer hoog gebruiksgemak

 
N

Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde (fiber) laser gebruiker

 
N

Na installatie en oplevering uit te rusten met geautomatiseerde belading / ontlading

 

De aanschaf van de nieuwe Ermak machine heeft als resultaat opgeleverd dat er een forse besparing op onderhoud heeft plaatsgevonden.

Ron Dikken
ERIKS Nederland

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl