Wila

Nauwkeurige en duurzame kantpers gereedschappen

Landré is partner van Wila, dealer van kantpers gereedschappen voor de plaatbewerking industrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de kantpers gereedschappen van Wila en geven u vrijblijvend advies over welke gereedschappen het beste passen bij uw machines.

Waarom Wila?

N

Duurzame, hoogwaardige oplossingen

 
N

Nauwkeurige gereedschappen

 
N

Flexibel toepasbaar concept

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Wila

Wila, een toonaangevende leverancier van high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen, heeft als doel om gereedschappen te ontwikkelen en produceren die de productiviteit en de kwaliteit van het buigproces verbeteren. Om dit doel te realiseren werkt Wila samen met de belangrijkste kantpers bouwers, zodat er voortdurend geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën en er hoogwaardige producten geleverd kunnen worden.

Brochure

Bent u geïnteresseerd in de kantpers klemsystemen en gereedschappen van Wila? Bekijk dan snel de brochure:
 

De 5 waarden van Wila:

Wila heeft door de jaren heen een toonaangevende positie opgebouwd in de plaatbewerking industrie. Aan deze positie liggen de 5 Wila waarden ten grondslag: nauwkeurig, duurzaam, flexibel, snel en veilig.

Wanneer u een kantpers klemsysteem of gereedschap van Wila koopt bent u verzekerd van de meest extreme nauwkeurigheid, minimale slijtage en een lange levensduur. Daarnaast kunt u elk type onder- en bovengereedschap snel en efficiënt wisselen en zijn er grensverleggende veiligheidsinnovaties om de veiligheid van de operator te waarborgen. En niet te vergeten: de systemen zijn zeer flexibel. U kunt het kantpers gereedschapssysteem zelf samenstellen en nauwkeurig afstemmen op het type plaat, de bewerking, seriegrootte en omstelfrequentie.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.