Eurostamp

Hoogwaardige kantpersgereedschappen

Landré is partner van Eurostamp, dealer van eersteklas kantpersgereedschappen voor de plaatbewerking industrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de kantpersgereedschappen van Eurostamp en geven vrijblijvend advies over welke gereedschappen het beste passen bij uw machines.

Waarom Eurostamp Tooling?

N

Eersteklas kantpersgereedschappen

N

Snelle levertijden

 

N

Strenge kwaliteitscontrole

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Eurostamp

Eurostamp, een Italiaanse onderneming gevestigd in Piacenza, produceert hoogwaardige kantpersgereedschappen voor de plaatbewerking industrie en is al sinds de jaren ’70 een gevestigde speler in de markt. De gereedschappen van Eurostamp worden vervaardigd uit het beste staal en worden gehard tot 55-60 HRC. Er wordt een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd doordat elk standaard en speciaal gereedschap wordt geslepen en aan een strenge kwaliteitscontrole wordt blootgesteld.

Professionaliteit en kwaliteit

Eurostamp heeft door de professionaliteit, expertise en precisie in productie en levering wereldwijd al een brede klantenkring opgebouwd. Kwaliteit is hierbij een onmisbare waarde en daarom is het een essentieel kenmerk bij de producten van Eurostamp. Door continu te investeren in ontwikkeling en onderzoek naar nieuwe technologieën en het grote, goed gevulde magazijn vol met gereedschappen is Eurostamp in staat om aan alle klantwensen te voldoen.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.