Akyapak

Het beste advies in Akyapak machines

Landré is exclusieve dealer van Akyapak machines in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over Akyapak machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

Akyapak machines

Waarom Akyapak?

N

Innovatief en betrouwbaar

 
N

Hypermoderne fabriek

 
N

Hoogwaardige machines

 

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De Akyapak Groep

De Akyapak Groep is gevestigd in Bursa, Turkije waar de machinefabrikant beschikt over een 25.000 m² grote hypermoderne fabriek waar 350 medewerkers werken. Door continu te streven naar verbetering is de groep in de ruim 50 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een leidende speler op het gebied van plaatwalsen en profiel- en buisbuigsystemen.

Akyapak AkBend walsen

AkBend plaatwalsen staan in bedrijf bij bedrijven in de machinebouw, staal-/constructie industrie, automotive en scheepsbouw industrie met klanten als Mitsubishi, Rolls Royce, Mercedes en Harley Davidson.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.