Loading...
Over ons 2018-02-27T13:37:04+00:00

Wat wij doen

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in CNC productietechnologieën voor de maakindustrie. Met een jarenlange ervaring op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofverwerking en rapid manufacturing.

Onze expertise helpt u om een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie te halen. Landré levert daarmee een essentiële bijdrage aan de versterking van de concurrentiepositie van de Nederlandse en Belgische maakindustrie.

logo servicewagen

Totaaloplossingen

Ons aanbod, service en diensten: efficiënt onder één dak

Uw productierendement staat voorop

Productspecialisten met specifieke kennis op verschillende bewerkingsgebieden in de maakindustrie vertalen uw wensen in oplossingen waarmee u het productierendement en daarmee de slagvaardigheid van uw onderneming kunt vergroten.

Complete oplossingen

Met een uitgebreid leveringsprogramma machines, automatiserings-systemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productie-oplossingen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

Landré biedt trainingen en opleidingen op software- en machineniveau die specifiek gericht zijn op de dagelijkse praktijk en een effectieve inzet van de machines. Uw medewerkers worden in moderne trainingsfaciliteiten door ervaren applicatiespecialisten opgeleid tot volwaardige machine-operators.

Service en onderhoud

De service-organisatie van Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van CNC productietechnologieën. Naast onderhoud op afroep levert Landré met op maat samengestelde  contracten de mogelijkheid uw  volledige onderhoudsbehoefte voor uw machinepark af te dekken tegen vaste tarieven. Door haar schaalgrootte beschikt Landré over een grote voorraad parts die vanuit een geautomatiseerd storagesysteem snel kunnen worden geleverd.

WERKEN BIJ LANDRE?

Leveringsvoorwaarden

Landré levert alle producten volgens de FPT leveringsvoorwaarden