MULTIPHYSICS VOOR IRONCAD 2018

/, Nieuwsberichten, Software/MULTIPHYSICS VOOR IRONCAD 2018

MULTIPHYSICS VOOR IRONCAD 2018

Analyseer modellen welke niet ontworpen zijn voor FEA.

Analyseer modellen welke niet ontworpen zijn voor FEA.
Met de laatste versie van Multiphysics for IronCAD (MPIC) Finite Element Analysis (FEA) extension kunt u de nieuw automatische Tie/Glue voor assemblages gebruiken. Waar op de traditionele manier de onderdelen op elkaar moeten aansluiten kunt u nu een FEA analyse maken van een CAD model waarin onderdelen overlappen of juist iets van elkaar afstaan voor een lasverbinding.

Hierdoor kan een CAD tekenaar efficiënter werken en hoeft de tekening niet worden aangepast om een goede analyse te kunnen simuleren. Daarnaast is MPIC makkelijker te gebruiken in een vroeg stadium van het ontwerp om zo een beter en nauwkeuriger prototype te ontwerpen.

  • Ongelimiteerde grootte van assemblage – Door de grootte beperking voor assemblages weg te halen, kan de hele assemblage gesimuleerd worden.
  • Tweerichtingssynchronisatie – Met de nieuwe tweerichtingssynchronisatie tussen een reken- en CAD model kunt u duidelijker en sneller werken.
  • Levensduur – Met de Dynamic add-in module kunt u nu ook bepalen hoelang een onderdeel meegaat. (materiaalmoeheid)
  • Hydrostatische druk – Er is een nieuwe grenstoestand voor hydrostatische druk beschikbaar.
  • Verbeterde Multithread – De Multithread-formulering is verder verfijnd voor de nieuwste acht-generatie Intel-processor en de nieuwe AMD Ryzen-processors.

Download Multiphysics voor IronCAD
    2018-03-02T14:07:41+00:00