Laden Evenementen

De EuroBlech in Hannover opent ook dit jaar haar deuren weer, het tweejaarlijkse hoogtepunt voor de plaatbewerkingsindustrie! Wij nodigen u bij deze van harte uit om van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 oktober een bezoek te brengen aan de EuroBlech 2018 om zo een overzicht te krijgen van de nieuwste technologieën, ontwikkelingen en machines van onze principalen!

Vraag hier uw gratis entreekaarten aan voor de EuroBlech 2018!
De entreekaarten zijn persoonsgebonden. Houd u er dus rekening mee dat u max. 1 kaart per persoon kunt aanvragen via onderstaand formulier.

Ermaksan | Hal 14 | Stand H30

Ermaksan is tijdens de EuroBlech weer goed vertegenwoordigd om de nieuwste ontwikkelingen aan u te kunnen presenteren, waaronder de nieuwste fiberlaser technologie in combinatie met diverse machines. Een van de nieuwe ontwikkelingen is bijvoorbeeld de automatische set up functie die zorgt voor een reductie van de productietijd. En de Ermak lasers zijn nu nog nauwkeuriger en sneller dankzij de nieuwste Beckhoff besturing en servo motoren. Ermaksan toont hierbij twee modellen: de topper, Fibermak Momentum GEN-4, en het instapmodel, de Hawk met covers.

De nieuwste mogelijkheden voor kantpersen worden ook gepresenteerd, waarbij er nu een hybride uitvoering is: Ermak EVO-III hybride. Dit model heeft een hoge perskracht en biedt als voordeel dat er energie bespaard wordt en er minder onderhoud nodig is. De Powerbend Pro Hydraulic en Greenpress Servo kantpersen worden ook gepresenteerd in Hannover.

Op het gebied van pons- en plasmasnijbewerkingen zal Ermaksan de Servo Turret ponsmachine en de Plasma XPR300 Optimix snijmachine introduceren met bijbehorende functionaliteiten en voordelen.

Ermaksan | Hal 14 | Stand L50

Als laatste laat Ermaksan u kennis maken met de EON laser source, de nieuwste techniek op het gebied van fiberlasertechnologie. Deze unieke fiber energiebron is door Ermaksan zelf ontwikkeld en levert weer vele nieuwe en mooie mogelijkheden op. Zo zorgt deze allernieuwste, onderhoudsarme fiberlasertechnologie voor een energiebesparing van wel 70% en de techniek is 3 keer sneller bij het snijden van dunne platen.

Wij staan u op de beurs graag uitgebreid te woord om deze voordelen en noviteiten verder aan u toe te lichten. Uiteraard kunnen wij u ook direct persoonlijk advies geven over de rijk uitgeruste Ermaksan machines en de optionele functionaliteiten.

Akyapak | Hal 15 | Stand G29

Akyapak demonstreert tijdens de beurs drie machines. Te beginnen met de 3ADM drilling line: een machine die nu nog sneller en productiever ingezet kan worden voor het boren, frezen en tappen van stalen profielen en balken. Met deze machine kan er namelijk simultaan een profiel van 3 zijden gemaakt worden over een lengte van 500mm zonder deze te hoeven verplaatsen. Daarnaast wordt de AHS 30/16 4 rollen platenwals getoond met een capaciteit van max. 3100 x 20 mm staal. De AHS serie wordt hydraulisch aangedreven en standaard geleverd met inductie geharde rollen en een inrichting voor conisch buigen. En de serie is optioneel te voorzien van CNC besturing.

Als laatste kunt u de APK 180 profielwals bewonderen, de kleinste machine uit de ‘heavy’ serie en geschikt voor het walsen van HEA 180 profielen. De machines uit de APK Heavy serie leveren extra veel buigkracht door de 3 onafhankelijk aangedreven hydraulische rollen. Tevens wordt hierdoor het slippen van de rollen geminimaliseerd. Tijdens de beurs laten we u graag kennis maken met de machines en zullen we een uitgebreide toelichting geven bij de nieuwe mogelijkheden.

Eurostamp | Hal 12 | Stand F117

Eurostamp presenteert tijdens de beurs het hoogwaardige assortiment gereedschappen en accessoires voor kantpersen, uiteraard met de nieuwste innovaties die gericht zijn op de hoogste kwaliteitseisen. Eurostamp zal tevens een belangrijke aankondiging doen op de EuroBlech om uw bedrijfsprestaties nog verder te kunnen optimaliseren, daarom nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan de stand.

Onze overige principalen vindt u op de volgende locaties:

Pass Stanstechniek | Hal 12 | Stand D118

Ons verkoopteam staat ook tijdens de EuroBlech weer voor u klaar met de nodige technische vakkennis. U kunt ons tijdens de beurs bereiken op onderstaande telefoonnummers:

Jan Floor van Egmond +31(0)653723071
Vincent van Westen +31(0)622993493
Erwin Siebers +31(0)620447257
Mark Krul