3D Delta Week: Landré Open Huis | 10 december 2021

3D Delta Week: Landré Open Huis | 10 december 2021

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van 3D Manufacturing

Van 6 t/m 10 december 2021 is het tijd voor de 3D Delta Week. Uiteraard kijken wij hier nu al naar uit en zijn we erg enthousiast dat we onderdeel mogen zijn van dit internationale multi-event in de regio van de Benelux. De hele week zal in het teken staan van 3D printen, zodat u de mogelijkheid heeft om uzelf onder te dompelen in de 3D print wereld en alles te ontdekken over de mogelijkheden. Een week vol met verschillende evenementen en activiteiten op meerdere locaties.

Eén van die locaties is natuurlijk Landré. Wij openen op vrijdag 10 december van 09.00 tot 12.00 uur onze deuren om u meer inzicht te geven in de 3D printtechnieken en materialen. Daarnaast geven wij u een tour langs de industriële 3D printers in onze showroom en post processing systemen en wanneer gewenst een korte demo van één van de machines. Specifieke vragen? Dan staan onze 3D specialisten direct voor u klaar, zodat u naar huis gaat met alle informatie die u nodig heeft.

Wat komt u te weten?

  • De mogelijkheden van industriële 3D printers en post processing systemen;
  • Tips over hoe u het beste met de machines kunt werken voor het beste resultaat;
  • Uitleg over de technieken en materialen;
  • Trends op het gebied van 3D printing.

Geïnteresseerd en wilt u weten welke voordelen een specifieke 3D printtechniek heeft? Meld u dan gratis aan.

Meld u aan voor ons Open Huis 3D printen

Uiteraard volgen we tijdens deze dag alle regels die opgesteld zijn door de overheid wat betreft COVID-19, zodat u zonder zorgen nieuw kennis kunt op doen, 3D printers kunt bekijken en kunt netwerken.

Gegevens Open Huis

Datum: 10 december 2021
Tijdstip: 09.00 – 12.00 uur
Adres: Zeilschip 40, 3991 CT, Houten

Categorieën

Laatste nieuws

Phoenix 3D Metaal | November 2021

Phoenix 3D Metaal | November 2021

De afgelopen tijd hebben we al een aantal bijzondere klantcases voorbij zien komen, maar deze keer vertellen we u graag het interessante verhaal van Phoenix 3D Metaal. Een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in plaatwerk, waaronder 2D lasersnijden, 3D lasersnijden, kanten, robotkanten, walsen, lassen, persen, etc. Een organisatie die altijd op zoek is naar vernieuwing …

Showroom uitverkoop | 16 december 2021

Showroom uitverkoop | 16 december 2021

Onder het genot van diverse hapjes kunt u op donderdag 16 december in onze showroom de nieuwste CNC draaimachines, (5-assige) bewerkingscentra, een fiberlasersnijmachine, een kantbank en 3D printers komen bekijken. U bent welkom van 14.00 tot 20.00 uur