Haas Product Launch | 13 februari 2020

21 januari, 2020

Haas Product Launch | 13 februari 2020

Let op: het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor dit event.

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Product Launch 2020’ op donderdag 13 februari bij Haas Automation in Zaventem. Tijdens deze dag kunt u de nieuwste machines en automatiseringssystemen van Haas Automation bekijken en kennis maken met de nieuwste technologieën die u kunnen helpen om uw processen nog verder te optimaliseren.

Tijdens het jaarlijkse evenement wordt de gehele vijfassige UMC machinelijn gepresenteerd en laat Haas u de automatiseringsmogelijkheden met APL’s en robots zien op diverse frees- en draaimachines. Daarnaast zijn er 3 Haas Formule 1 bolides aanwezig, 1 Haas NASCAR wagen en 3 Formule 1 race simulators. Uiteraard is ook de mogelijkheid aanwezig om te netwerken met collega’s en geïnteresseerden uit de branche.

Wat kunt u o.a. verwachten tijdens Haas Product Launch 2020?

✔ Nieuwe UMC-500SS / Universal Machining Center
✔ UMC-750 (Reboot)
✔ Nieuwe UMC-1000SS / Inclusief Pallet Pool
✔ VF-2SS + APL / Automatische werkstukbelader
✔ ST-15Y + APL
✔ ST-15Y + Robot
✔ 20+ Haas CNC bewerkingsmachines
✔ 5 partnerworkshops

Het programma voor Haas Product Launch 2020 ziet er als volgt uit:

Donderdag 13 februari

  • 12.30 uur – 13.30 uur          Lunch bij Haas
  • 13.30 uur – 17.15 uur          Open huis / Product Launch

 

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.