CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

25 juni, 2019

Home » Alle berichten » CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Voor iedereen met een hart voor CNC-onderwijs en training

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College Deurne en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie kunt u de nieuwe opleidingsmethoden en technologieën ontdekken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om workshops bij te wonen en te netwerken met tientallen gedreven CNC-leerkrachten.

Deze conferentie vindt plaats in Deurne en wordt georganiseerd voor Belgische en Nederlands CNC-leerkrachten, technische adviseurs en managers technisch onderwijs, maar vooral voor iedereen met een hart voor het CNC-onderwijs.

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de conferentie? Dan kunt u zich via onderstaande button registreren.

Conferentie gegevens

Datum: Woensdag 27 november 2019
Locatie: Craft College, Dukaat 17, Deurne(Nederland)

Let op: wilt u deelnemen? Dan is registratie verplicht.

Categorieën
Laatste nieuws

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …

Nieuwe Ermaksan showroom machines | maart 2019

Afgelopen januari hebben wij een mooie, nieuwe Ermaksan Fiberlaser snijmachine en een Ermaksan CNC hydraulische kantbank aan onze showroom mogen toevoegen. De nieuwe machines zijn door onze service engineers inmiddels demonstratie klaar gemaakt…