CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

25 juni, 2019

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Voor iedereen met een hart voor CNC-onderwijs en training

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College Deurne en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie kunt u de nieuwe opleidingsmethoden en technologieën ontdekken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om workshops bij te wonen en te netwerken met tientallen gedreven CNC-leerkrachten.

Deze conferentie vindt plaats in Deurne en wordt georganiseerd voor Belgische en Nederlands CNC-leerkrachten, technische adviseurs en managers technisch onderwijs, maar vooral voor iedereen met een hart voor het CNC-onderwijs.

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de conferentie? Dan kunt u zich via onderstaande button registreren.

Conferentie gegevens

Datum: Woensdag 27 november 2019
Locatie: Craft College, Dukaat 17, Deurne(Nederland)

Let op: wilt u deelnemen? Dan is registratie verplicht.

Categorieën
Laatste nieuws
Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.