Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

“Dit is het moment om het huidige productieproces te transformeren. Om nieuwe productiewegen in te slaan. Om sneller tot volledige productie te komen. Het is tijd voor additieve metaalproductie.”  
GE Additive

Webinar Wednesday

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen kunt toepassen. De webinars behandelen uiteenlopende onderwerpen zoals  ‘additieve serieproductie’ en ‘aerospace’. De experts van GE Additive en GE Aviation geven antwoord op al uw vragen over additieve metaalproductie!

Komende live webinars

De komende webinars worden live uitgezonden. Klik op de webinar waar u interesse in heeft voor meer informatie en om u in te schrijven. Niet op tijd met inschrijven of geen tijd op de betreffende dag? Geen probleem, GE Additive neemt alle webinars op en deze kunnen worden teruggekeken wanneer en waar u dat wilt. 

Webinar: Understanding Qualification and Industrialization

Webinar: Het begrijpen van kwalificaties en industrialisatie

Ervaart u uitdagingen bij het implementeren van additieve metaalproductie? Weet u wat er nodig is om te voldoen aan de normen in uw branche? Innovatie vereist doorbraak, maar kwalificatie en veiligheid staan ​​voorop bij het toepassen van additieve technologie in nieuwe producten. Naarmate organisaties overgaan op volledig commerciële productie, moeten ze verschillende barrières overwinnen om een kwalificatie te behalen. Het behalen van een kwalificatie vereist een diepgaand begrip van standaarden, het verzamelen van gegevens, het stroomlijnen van proces workflow en het voldoen aan vele branche- en bedrijfseisen. Bij GE Additive gebruiken we de ervaring van onze eigen bedrijven om klanten te begeleiden tijdens dit proces. Dit webinar zal een interactieve discussie zijn om u te helpen nadenken over uw eigen productie.

Datum: 6 mei 2020
Tijd: 16:00

Webinar: Materials Engineering in Additive: From Powder to Production

Webinar: Materiaal Engineering in additieve productie: van poeder tot productie

Dit webinar zal de rol van de materiaalingenieur tijdens het gehele additieve fabricageproces uitleggen. Elk aspect van het additieve proces kan de materiaaleigenschappen in de eindtoestand beïnvloeden. Dit webinar richt zich op eigenschappen van metaalpoeder, machine hardware en procesinstellingen, onderdeelgeometrie, thermische verwerking en oppervlaktebehandelingen en de effecten van elk aspect op materiaaleigenschappen. Poederkarakteristieken zoals deeltjesgrootte en vorm zullen van invloed zijn hoe het poeder wordt verdeeld in het print-bed. Machine parameterinstellingen zoals bundelvermogen en vorm, laagdikte en gasstroom hebben allemaal verschillende effecten op het resulterende bulkmateriaal en de oppervlaktekwaliteit. Onderdelenkenmerken en oppervlaktecondities kunnen het materiaalgedrag beïnvloeden, terwijl thermische verwerking de bulk microstructuur beïnvloedt en kan worden aangepast om bepaalde materiaaleigenschappen te bereiken.

Datum: 20 mei 2020
Tijd: 16:00

Webinar: Additive Advantages in the Medical Industry - Insights from Implantcast

Webinar: Bijkomende voordelen in de medische industrie – inzichten van Implantcast

Tijdens dit webinar worden de mogelijke toepassingen besproken van additive manufacturing bij de productie van medische onderdelen. Dit webinar wordt mede gegeven door Implantcast, een bedrijf dat met succes implantaten voor orthopedie heeft geïntroduceerd en is opgeschaald naar volledige productie.

Datum: 3 juni 2020
Tijd: 16:00

Opgenomen webinars terugkijken

Alle webinars worden opgenomen, waarna u ze op de website van GE Additive kunt terugkijken wanneer en waar u dat wilt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden van 3D printing voor toepassingen in additive metaalproductie? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten beschikken over veel expertise en lichten de voordelen graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek. Indien gewenst brengen wij een advies uit, welke is toegespitst op uw bedrijf en toepassing.

Categorieën
Laatste nieuws
Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …