Terugblik succesvolle TechniShow 2018

5 april, 2018

Home » Alle berichten » Terugblik succesvolle TechniShow 2018

Terugblik succesvolle TechniShow 2018

Wij willen iedereen bedanken die ons bezocht heeft tijdens de TechniShow 2018 op onze 3 stands van Haas, Ermaksan en HP. Op de Haas stand was de Formule 1 auto te bezichtigen die veel aandacht trok. Op donderdagavond was het mogelijk om zelf te ervaren hoe het is om te racen in een formule 1 auto met de race simulator. Alle machines die op onze stand stonden zijn vanaf de beurs verkocht en reeds naar hun nieuwe eigenaar gebracht en geïnstalleerd. Op de HP stand was de nieuwe HP 3D Jet Fusion 4200 te zien. Deze productie printer is inmiddels verkocht en deze week bij RP2Industrial geïnstalleerd. Toeleverancier RP2Industrial gaat de HP inzetten voor de productie van kleine tot middelgrote series als concurrerend alternatief voor productie met technieken als kunststof spuitgieten en frezen. Ermaksan maakte indruk op de Technishow 2018 met de Fibermak 4kW lasersnijmachine die hoogwaardige snijresultaten combineert met supersnelle snijsnelheden. In totaal hebben we meer dan 2300 leads mogen ontvangen. We zijn nummer twee geworden van de TechniShow wat betreft de meeste bezoekers op onze Haas stand. We gaan nu met veel enthousiasme aan de slag om ze allemaal op te volgen.

Categorieën

Laatste nieuws

Product nieuws van Correa | Januari 2019

Afgelopen jaar zijn er bij onze klanten in Nederland weer diverse Correa machines afgeleverd. Zoals altijd wordt de machine door de klant samen met Landré afgenomen bij de fabriek van Nicolás Correa in Burgos.

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …