Showroom uitverkoop | 22 november

2 november, 2018

Home » 3D Printen » Showroom uitverkoop | 22 november

Showroom uitverkoop | 22 november

Op donderdag 22 november vindt de jaarlijkse showroom uitverkoop bij Landré weer plaats.

Onder het genot van een winterse hap en een drankje kunt u op 22 november tijdens de ‘kerstmarkt’  in onze showroom diverse CNC draaimachines, (5-assige) bewerkingscentra, een lasersnijmachine, kantbanken, diverse walsen en de 3D printers komen bekijken.

Daarnaast zullen een aantal leveranciers toebehoren tonen, zoals span- en snijgereedschappen (QTH), koelmiddelen (Lubes Industries), financieringsmogelijkheden (SG), CAD/CAM-systemen (IronCAD/EZCAM en Van Leeuwen CAD/CAM Programmeersystemen), gereedschappen (Pass), hotrunner systemen (Ewikon) en 3D printservice (RapidCenter).

Zoals u van ons gewend bent gelden er op deze dag zeer speciale prijzen voor onze voorraadmachines. Dus nog een extra reden om deze dag te bezoeken.

U bent van harte welkom op onze ‘kerstmarkt’ van 15.00 tot 20.00 uur.
Graag tot dan!

De inschrijfperiode is verlopen. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deelname.

Gegevens:

Datum: 22 november 2018
Tijdstip: 15.00 – 20.00 uur

Zeilschip 40
3991 CT, Houten

Categorieën
Laatste nieuws

Product nieuws van Correa | Januari 2019

Afgelopen jaar zijn er bij onze klanten in Nederland weer diverse Correa machines afgeleverd. Zoals altijd wordt de machine door de klant samen met Landré afgenomen bij de fabriek van Nicolás Correa in Burgos.

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …