Showroom uitverkoop | 22 november

2 november, 2018

Home » 3D Printen » Showroom uitverkoop | 22 november

Showroom uitverkoop | 22 november

Op donderdag 22 november vindt de jaarlijkse showroom uitverkoop bij Landré weer plaats.

Onder het genot van een winterse hap en een drankje kunt u op 22 november tijdens de ‘kerstmarkt’  in onze showroom diverse CNC draaimachines, (5-assige) bewerkingscentra, een lasersnijmachine, kantbanken, diverse walsen en de 3D printers komen bekijken.

Daarnaast zullen een aantal leveranciers toebehoren tonen, zoals span- en snijgereedschappen (QTH), koelmiddelen (Lubes Industries), financieringsmogelijkheden (SG), CAD/CAM-systemen (IronCAD/EZCAM en Van Leeuwen CAD/CAM Programmeersystemen), gereedschappen (Pass), hotrunner systemen (Ewikon) en 3D printservice (RapidCenter).

Zoals u van ons gewend bent gelden er op deze dag zeer speciale prijzen voor onze voorraadmachines. Dus nog een extra reden om deze dag te bezoeken.

U bent van harte welkom op onze ‘kerstmarkt’ van 15.00 tot 20.00 uur.
Graag tot dan!

De inschrijfperiode is verlopen. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deelname.

Gegevens:

Datum: 22 november 2018
Tijdstip: 15.00 – 20.00 uur

Zeilschip 40
3991 CT, Houten

Categorieën
Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …