Showroom uitverkoop | 22 november

Showroom uitverkoop | 22 november

Op donderdag 22 november vindt de jaarlijkse showroom uitverkoop bij Landré weer plaats.

Onder het genot van een winterse hap en een drankje kunt u op 22 november tijdens de ‘kerstmarkt’  in onze showroom diverse CNC draaimachines, (5-assige) bewerkingscentra, een lasersnijmachine, kantbanken, diverse walsen en de 3D printers komen bekijken.

Daarnaast zullen een aantal leveranciers toebehoren tonen, zoals span- en snijgereedschappen (QTH), koelmiddelen (Lubes Industries), financieringsmogelijkheden (SG), CAD/CAM-systemen (IronCAD/EZCAM en Van Leeuwen CAD/CAM Programmeersystemen), gereedschappen (Pass), hotrunner systemen (Ewikon) en 3D printservice (RapidCenter).

Zoals u van ons gewend bent gelden er op deze dag zeer speciale prijzen voor onze voorraadmachines. Dus nog een extra reden om deze dag te bezoeken.

U bent van harte welkom op onze ‘kerstmarkt’ van 15.00 tot 20.00 uur.
Graag tot dan!

De inschrijfperiode is verlopen. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deelname.

Gegevens:

Datum: 22 november 2018
Tijdstip: 15.00 – 20.00 uur

Zeilschip 40
3991 CT, Houten

Categorieën

Laatste nieuws

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …