3D Systems Application Seminar | 28 maart 2019

3D Systems Application Seminar | 28 maart 2019

De snelste 3D printers. Onderdelen van de hoogste kwaliteit. Betaalbare prijzen.

Eind maart nodigen wij u in samenwerking met 3D Systems graag uit voor het 3D Systems Application Seminar. Tijdens dit event worden de revolutionaire Figure 4 Standalone en de bestseller ProJet MJP 2500 Plus gedemonstreerd, met onderwerpen als:

✔ Waarom kiezen voor 3D printing (tijd/kosten/kwaliteit);
 DLP en MJP technologie;
 Interessante case studies.

Tevens krijgt u meer uitleg over hoe de Figure 4 Standalone nieuwe kansen biedt voor prototyping en productieprocessen en aan de hand van een aantal beproefde applicaties en case studies laten wij u zien hoe de MJP 2500 Plus de veelzijdigheid van prototyping naar een hoger niveau tilt.

Wanneer:       Donderdag 28 maart 2019
Waar:              Landré, Zeilschip 40 in Houten, Nederland
Tijd:                 Van 10.00 – 13.00 uur
Kosten:           Het seminar is gratis, inclusief lunch (let op: registratie verplicht!)

Het seminar zal worden uitgevoerd door officiële vertegenwoordigers van 3D Systems. De voertaal tijdens deze ochtend is Nederlands.

Programma:

  • 10.00 – 10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 10.30 – 10.45 uur: Welkom en introductie 3D printing
  • 10.45 – 12.00 uur: Presentatie 3D Systems
  • 12.00 – 13.00 uur: Q&A, lunch en netwerken

Let op: het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor het seminar op donderdag 28 maart 2019.

Bekijk onderstaande topics voor meer informatie over het seminar!

Seminar voor bedrijven die zich bezig houden met Rapid Prototyping
In veel industrieën krijgen designers, fabrikanten en engineers steeds vaker te maken met verschillende uitdagingen, zoals: de groeiende behoefte aan complexe en kwalitatieve ontwerpen, steeds hogere klanteisen en zeer concurrerende markten waar snellere iteratie cycli een vereiste zijn. Een veelgehoorde vraag is hoe deze uitdagingen uit de weg geholpen kunnen worden en daar komt 3D printing om de hoek kijken. 3D printing biedt de industrie namelijk nieuwe kansen om producten te creëren die klaar zijn voor de toekomst.

Het seminar is dan ook gericht op bedrijven en geïnteresseerden die zich bezig houden met Rapid Prototyping, met de focus op designers die in staat willen zijn om ontwerpen vooraf goed te testen en de functionaliteit van producten te optimaliseren.

Persoonlijk contact met onze specialisten
Middels dit seminar bieden wij u een gratis training op het gebied van de nieuwste 3D printtechnologieën. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om:
 

  • Eén-op-één kennis te maken met onze productiespecialisten;
  • Meer te weten te komen over de productvisie van 3D Systems;
  • En om te netwerken met de regionale 3D Systems printer community.
Meer informatie? Neem contact met ons op!
U heeft deze ochtend o.a. de mogelijkheid om de voordelen van 3D printing die interessant zijn voor uw industrie te bespreken met de sales vertegenwoordigers en technische applicatie engineers.

Heeft u nog vragen over het evenement of wilt u graag meer informatie over 3D Printing, maar bent u niet in de gelegenheid om het seminar bij te wonen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

Telefoonnummer:     +31 (0)347 329 329
Emailadres:                  info@landre.nl

Categorieën

Laatste nieuws

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …