Prototyping 2018

2 november, 2018

Home » 3D Printen » Prototyping 2018

Prototyping 2018

Op woensdag 7 en donderdag 8 november staat Prototyping 2018 weer ingepland in Kortrijk. De ontmoetingsplek voor de mensen die actief zijn op het gebied van productontwikkeling. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het volledige ontwerpproces: van idee tot en met de realisatie van een business model. Maar ook voor het produceren van kleine series of van een nul-serie. Tijdens Prototyping 2018 presenteren bedrijven en onderzoekscentra de nieuwste technologieën, materialen, tools en technieken, zodat u al uw ideeën kunt materialiseren.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen, zodat u weer volledig op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Uiteraard is er ook een vertegenwoordiger van Landré aanwezig om u te woord te staan.

Klik hier om u te registreren voor een bezoek aan Prototyping 2018.

Gegevens:

Begin: 7 november
Eind: 8 november
Website: http://www.prototypingxpo.com

Doorniksesteenweg 216
Kortrijk, 8500 België

Categorieën

Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …