Multiphysics voor Ironcad 2018

10 februari, 2018

Home » 3D Printen » Multiphysics voor Ironcad 2018

Multiphysics voor Ironcad 2018

Analyseer modellen welke niet ontworpen zijn voor FEA.

Met de laatste versie van Multiphysics for IronCAD (MPIC) Finite Element Analysis (FEA) extension kunt u de nieuw automatische Tie/Glue voor assemblages gebruiken. Waar op de traditionele manier de onderdelen op elkaar moeten aansluiten kunt u nu een FEA analyse maken van een CAD model waarin onderdelen overlappen of juist iets van elkaar afstaan voor een lasverbinding.

Hierdoor kan een CAD tekenaar efficiënter werken en hoeft de tekening niet worden aangepast om een goede analyse te kunnen simuleren. Daarnaast is MPIC makkelijker te gebruiken in een vroeg stadium van het ontwerp om zo een beter en nauwkeuriger prototype te ontwerpen.

  • Ongelimiteerde grootte van assemblage – Door de grootte beperking voor assemblages weg te halen, kan de hele assemblage gesimuleerd worden.
  • Tweerichtingssynchronisatie – Met de nieuwe tweerichtingssynchronisatie tussen een reken- en CAD model kunt u duidelijker en sneller werken.
  • Levensduur – Met de Dynamic add-in module kunt u nu ook bepalen hoelang een onderdeel meegaat. (materiaalmoeheid)
  • Hydrostatische druk – Er is een nieuwe grenstoestand voor hydrostatische druk beschikbaar.
  • Verbeterde Multithread – De Multithread-formulering is verder verfijnd voor de nieuwste acht-generatie Intel-processor en de nieuwe AMD Ryzen-processors.
Categorieën
Laatste nieuws

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …

CNC-leerkrachten Conferentie | 28 november

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Spectrumcollege Beringen, van Waasdijk en Landré u van harte uit voor de derde CNC-leerkrachtenconferentie voor Vlaanderen en Nederland op woensdag 28 november 2018. Tijdens deze conferentie …

Showroom uitverkoop | 22 november

Op donderdag 22 november vindt de jaarlijkse showroom uitverkoop bij Landré weer plaats. Onder het genot van een winterse hap en een drankje kunt u op 22 november tijdens de ‘kerstmarkt’ in onze showroom diverse CNC draaimachines …