Landré met klanten op bezoek bij Correa

16 juni, 2017

Home » Alle berichten » Landré met klanten op bezoek bij Correa

Landré met klanten op bezoek bij Correa

Landré bezocht deze maand met een aantal relaties het ‘Open House’ bij Nicolas Correa, de Spaanse fabrikant van grote freesmachines. Nicolas Correa maakt op dit moment een sterke groei door met name op de Europese en Chinese markt en verwacht de komende jaren deze groei door te zetten. Daarvoor is een investeringsprogramma gestart om de capaciteit van de hoofdvestiging met 25% te kunnen vergroten.

 

Nicolas Correa onderscheidt zich in de markt met high-end machines, een hoge constante nauwkeurigheid en hoge betrouwbaarheid, waarbij customer satisfaction voorop staat. Tijdens het ‘Open House’ kregen de ruim 200 bezoekers uit de hele wereld daar het bewijs van. Op alle freesmachines uit het zeer uitgebreide programma bedfrees-, traveling column, bridge type en gantry freesmachines met grote tafelafmetingen geeft de fabrikant 5 jaar garantie. Nicolas Correa durft die garantie te geven door de hoge betrouwbaarheid die de machines ontlenen aan de zeer robuuste machinebouw en toepassing van onder meer hoogwaardige componenten voor geleidingen, aandrijvingen en longlife gesmeerde lagers.

 

Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen maakt Nicolas Correa de meeste onderdelen in eigen huis. De unieke indexing freeskop technologie is daar het grootste voorbeeld van. Dankzij de wereldwijd gepatenteerde double Hirth koppeling is de freeskop iedere 0,02º indexeerbaar, permanent inzetbaar tot 6.000 rpm en met toepassing van 6 lagerunits uiterst robuust.

 

Nicolas Correa zal tijdens de komende EMO ondermeer een bridge type freesmachines van het type FOX en een NORMA-L bedfreesmachine presenteren.

 

www.correa.es

Categorieën
Laatste nieuws

Product nieuws van Correa | Januari 2019

Afgelopen jaar zijn er bij onze klanten in Nederland weer diverse Correa machines afgeleverd. Zoals altijd wordt de machine door de klant samen met Landré afgenomen bij de fabriek van Nicolás Correa in Burgos.

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …