Bezoek HAAS op de TechniShow 2018

3 januari, 2018

Home » Alle berichten » Bezoek HAAS op de TechniShow 2018

Bezoek HAAS op de TechniShow 2018

Bezoekers kunnen op de stand van Haas Factory Outlet tijdens de TechniShow de nieuwste bewerkingscentra van de machinebouwer bekijken. Highlight daarbij is de Haas DS-30Y CNC draaimachine met subspindel en nieuwe BMT turret. Naast machines kunnen bezoekers ook kaarten winnen voor één van de F1 races in 2019. Speciaal voor deze gelegenheid zal de F1 racewagen van Haas op de stand te zien zijn.

U kunt ons vinden in Hal 12, Stand C072.

De DS-30Y CNC draaimachine heeft een turret waarbij de aandrijving van de gereedschappen is ingebouwd. Dit zorgt dankzij de directe overbrenging voor een hogere stabiliteit. Dankzij de combinatie van een subspindel en een Y-as en C-as biedt de DS-30Y extra bewerkingsmogelijkheden, zoals uit het midden frezen, boren en tappen. De BMT65 turret biedt plaats aan twaalf gereedschappen.

Een tweede high-light op draaigebied is de Haas ST-15Y CNC draaimachine, een upgrade van de ST-15. Met een grotere doorlaat van 63,5 mm, 305 mm draaidiameter, 406 mm draailengte, Y-as en aangedreven gereedschappen, biedt Haas met de ST-15Y een compleet uitgevoerde draaimachine.

Vijfassig

Op het gebied van vijfassig bewerkingen toont Haas het succesmodel UMC-750. De rotatietafel van het bewerkingscentrum is van +110º tot -35º kantelbaar en kan 360º verdraaien en biedt daarmee de mogelijkheid werkstukken compleet vijfassig simultaan te bewerken. De machine is uitgerust met een in-line direct aangedreven hoofdspil met een maximaal toerental van 15.000 min-1. Het in-line systeem van Haas koppelt de hoofdspil direct aan de motor om warmteontwikkeling te beperken, de krachtoverbrenging te verhogen en uitstekende oppervlaktenabewerking te bieden.

Voor wie voordelig vijfassig wil bewerken biedt Haas de oplossing met het DT-1 boor-/tapcentrum uitgerust met een TRT-100 rotatietafel. De DT-1 is een compacte en snelle machine, dankzij de hoge ijlgang van 60,9 m/min op alle assen en acceleratie-/ decelaratiesnelheden van 1G. De in-line direct aangedreven BT-30 hoofdspil biedt een maximaal toerental van 15.000 min-1 en laat gesynchroniseerd tappen toe tot 5.000 min-1

Categorieën
Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …