FormNext 2018

2 november, 2018

Home » 3D Printen » FormNext 2018

FormNext 2018

Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 november vindt FormNext in Frankfurt plaats. De locatie om al uw ingenieuze ideeën om te zetten naar de realiteit. Tijdens deze internationale, toonaangevende tentoonstelling en conferentie op het gebied van additive manufacturing worden namelijk de nieuwe generatie productietechnologieën gepresenteerd. U krijgt bij een bezoek aan deze beurs onder andere de mogelijkheid om te zien hoe productconcepten zo efficiënt mogelijk geïmplementeerd kunnen worden. Van de eerste ontwerpen tot en met serieproductie.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bezoek kunt u zich hier aanmelden. Uiteraard zijn onze vertegenwoordigers ook aanwezig om u tijdens uw bezoek te woord te staan.

Wij zien u graag daar!

Gegevens:

Begin: 13 november
Eind: 16 november
Website: https://www.mesago.de/en/formnext/home.htm

Ludwig-Erhard-Anlage 1
Frankfurt, 60327 Duitsland

Categorieën
Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …