FormNext 2018

2 november, 2018

Home » 3D Printen » FormNext 2018

FormNext 2018

Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 november vindt FormNext in Frankfurt plaats. De locatie om al uw ingenieuze ideeën om te zetten naar de realiteit. Tijdens deze internationale, toonaangevende tentoonstelling en conferentie op het gebied van additive manufacturing worden namelijk de nieuwe generatie productietechnologieën gepresenteerd. U krijgt bij een bezoek aan deze beurs onder andere de mogelijkheid om te zien hoe productconcepten zo efficiënt mogelijk geïmplementeerd kunnen worden. Van de eerste ontwerpen tot en met serieproductie.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bezoek kunt u zich hier aanmelden. Uiteraard zijn onze vertegenwoordigers ook aanwezig om u tijdens uw bezoek te woord te staan.

Wij zien u graag daar!

Gegevens:

Begin: 13 november
Eind: 16 november
Website: https://www.mesago.de/en/formnext/home.htm

Ludwig-Erhard-Anlage 1
Frankfurt, 60327 Duitsland

Categorieën
Laatste nieuws

Product nieuws van Correa | Januari 2019

Afgelopen jaar zijn er bij onze klanten in Nederland weer diverse Correa machines afgeleverd. Zoals altijd wordt de machine door de klant samen met Landré afgenomen bij de fabriek van Nicolás Correa in Burgos.

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …