Nieuwe toevoeging aan leveringsprogramma: DAVI | januari 2021

25 januari, 2021

Nieuwe toevoeging aan leveringsprogramma: DAVI | januari 2021

Landré presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan haar leveringsprogramma. Vanaf 2021 is Landré officieel dealer van DAVI walsoplossingen. DAVI is ontstaan in 1966 in Italië en is ’s werelds grootste fabrikant van heavy-duty plaatwalsen, profielwalsen, en op maat gemaakte walsmachines.

De filosofie van DAVI is geheel gebaseerd op blijven leren en streven om de beste vaardigheden in het buigproces te bereiken.

Tegenwoordig worden DAVI-machines ontworpen met de meest geavanceerde 3D CAD systemen en altijd uitvoerig getest om sterkte en stevigheid te garanderen. De DAVI Research & Development Division werkt volgens de slogan ‘engineering everyday challenges’ en staat altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en te voldoen aan de behoeften van klanten.

Het DAVI-productportfolio omvat het breedste assortiment plaatrollen voor zwaar gebruik (zowel 3 als 4 rollen), voor platen van 2 tot 6 m breed en van 6 tot 400 mm dik. Het grootste assortiment profielwalsen voor zwaar gebruik, voor balken tot 1.200 mm hoogte, buizen tot 800 mm diameter en flenzen tot 600×200 mm aan de rand. Hoge productiviteit windenergielijnen (gepatenteerd): meer dan 250 lijnen zijn geïnstalleerd en werken om torens, funderingen, statieven, monopolies en transitiestukken te produceren. Hoge productiviteit 4 rollen walsen en robotlijnen, voor platen van 1 tot 6 m breed en van 2 tot 15 mm dik. Op maat gemaakte machines voor tankopleggers, vliegtuigen, lucht- en ruimtevaart, scheepswerven, voor platen van 6 tot 24 m breed en verder.

Mocht u geïnteresseerd zijn in wat Landré en Davi voor u kunnen betekenen, dan kunt u uiteraard direct contact opnemen!

+31 (0)347 329 329
info@landre.nl

Categorieën

Laatste nieuws

ERIKS | december 2020

ERIKS | december 2020

In deze klantcase spreekt Landré met Ron Dikken en Roland Schepers van ERIKS Nederland. Sinds dit jaar hebben zij een nieuwe 2KW fiberlaser, de Ermaksan Raptor, staan in hun locatie in Elsloo. Na aanschaf van de Raptor kon de locatie Elsloo weer als back-up dienen voor de productie locatie in Rotterdam-Botlek. Stilstaan was verleden tijd en ook de locatie Elsloo is weer up to speed.

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

In deze klantcase spreekt Landré met Jan en Nick Noeverman van Befo Almelo B.V.. Tien jaar geleden namen zij Befo Almelo over. Sinds 2019 hebben zij één van Ermaksans prachtmachines staan, namelijk: de Ermak Fibermak Gen-3. Na aankoop werd deze machine de allereerste …