CNC-leerkrachten Conferentie | 28 november

2 november, 2018

Home » Alle berichten » CNC-leerkrachten Conferentie | 28 november

CNC-leerkrachten Conferentie | 28 november

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Spectrumcollege Beringen, van Waasdijk en Landré u van harte uit voor de derde CNC-leerkrachtenconferentie voor Vlaanderen en Nederland op woensdag 28 november 2018. Tijdens deze conferentie kunt u de nieuwe opleidingsmethoden en technologieën ontdekken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om workshops bij te wonen en te netwerken met tientallen gedreven CNC-leerkrachten.

Het programma voor de derde CNC-leerkrachten conferentie:

  • Bedrijfsbezoek: EF Windpower
  • Workshops: Autodesk, Haas Automation, Sandvik-Coromant, Keller VR, Lean Management Institute, Universal Robots
  • Spreker: Kurt Geerinck, Cloostermans NV

Deze conferentie vindt plaats in Beringen en wordt georganiseerd voor Vlaamse en Nederlands CNC-leerkrachten, technische adviseurs en managers technisch onderwijs, maar vooral voor iedereen met een hart voor het CNC-onderwijs.

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de conferentie?

Klik dan hier om u te registreren.

Gegevens:

Datum: 28 november 2018

Spectrumcollege Beringen
Bogaarsveldstraat 13
Beringen, België

Categorieën
Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …