CAD software

De kortste weg van idee tot eindproduct

Overweegt u om CAD software te kopen om digitale ontwerpen te maken, zodat u bijvoorbeeld een ontwerp met de inzet van een 3D printer laagsgewijs kunt opbouwen tot een tastbaar en functioneel product? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben complete CAD software oplossingen waarmee u snel een idee kunt omzetten naar tekeningen en ontwerpen voor een eindproduct. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de CAD software systemen, zodat u een oplossing vindt die het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

3D printers van Landré

Kunststof 3D printers

€ 23.345,-

 

Metaal 3D printers

€ 179.450,-

 

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Hoe werkt CAD software?

Alvorens een product gemaakt kan worden dienen eerst productontwerpen en werktekeningen gemaakt te worden. Met CAD software kunt u met behulp van een computer deze ontwerpen maken. 2D CAD software wordt voornamelijk gebruikt om technische werktekeningen te maken. Wilt u ook ontwerpen hebben met draad-, oppervlakte-, volume- en solid modellen, dan moet u een 3D CAD software pakket nemen. Nadat de ontwerpen zijn gemaakt, kunt u deze doorsturen naar een 3D printer of een CAM software systeem die het ontwerp omzet in een machineprogramma.

Complete software oplossingen

Overweegt u een CAD software oplossing aan te schaffen? Dan helpen wij u graag verder. Wij hebben een uitgebreid programma CAD software oplossingen voor verschillende toepassingen. Wanneer u meer informatie wenst geven onze specialisten u graag meer informatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl