CAD software

De kortste weg van idee tot eindproduct

Overweegt u om CAD software te kopen om digitale ontwerpen te maken, zodat u bijvoorbeeld een ontwerp met de inzet van een 3D printer laagsgewijs kunt opbouwen tot een tastbaar en functioneel product? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben complete CAD software oplossingen waarmee u snel een idee kunt omzetten naar tekeningen en ontwerpen voor een eindproduct. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de CAD software systemen, zodat u een oplossing vindt die het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » 3D printers » Software

Het beste CAD software merk

IronCAD


✔️ Alles in één CAD oplossing
✔️ Snelle ontwerpsoftware
✔️ Onbeperkt wijzigen

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Wij hebben de service van Landré als positief ervaren. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Hoe werkt CAD software?

Alvorens een product gemaakt kan worden dienen eerst productontwerpen en werktekeningen gemaakt te worden. Met CAD software kunt u met behulp van een computer deze ontwerpen maken. 2D CAD software wordt voornamelijk gebruikt om technische werktekeningen te maken. Wilt u ook ontwerpen hebben met draad-, oppervlakte-, volume- en solid modellen, dan moet u een 3D CAD software pakket nemen. Nadat de ontwerpen zijn gemaakt, kunt u deze doorsturen naar een 3D printer of een CAM software systeem die het ontwerp omzet in een machineprogramma.

Een CAD software systeem kopen? Landré biedt een uitgebreid programma CAD software oplossingen aan voor verschillende toepassingen. Onze specialisten geven u graag in een vrijblijvend gesprek advies over de CAD oplossingen.

De voordelen van CAD software

Voor het snel maken van productontwerpen biedt Landré IronCAD als softwareoplossing aan. Dit systeem is de tekenoplossing voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen, zoals bijvoorbeeld constructiebedrijven, machinebouwers, interieurbouwers of winkelinrichters. Met de alles in één CAD oplossing biedt IronCAD de mogelijkheid om 3D ontwerpen en visualisaties te koppelen aan 2D werktekeningen. De CAD software is ideaal voor het snel ontwerpen van producten, waarbij u de mogelijkheid heeft om onbeperkt wijzigingen door te voeren. Dit levert u enorme flexibiliteit in de ontwerpfase op, wat ook weer kosten kan besparen.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl