Concept Laser Mlab Cusing

Compact en toch zeer divers

De Mlab Cusing metaal 3D printer van Concept Laser is compact en erg veelzijdig. De 3D printer is de perfecte oplossing wanneer een hoge oppervlakte kwaliteit en zeer fijne structuren gevraagd worden. De Mlab Cusing richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen. Het is de ideale machine voor de productie van metalen onderdelen met complexe structuren. Het Mlab Cusing 3D printsysteem van Concept Laser is gebouwd in een zeer stabiele en robuuste machineframe constructie en past gezien de compacte afmetingen in iedere werkplaats. De machine is leverbaar met verschillende bouwvolumes en is daarmee zeer flexibel inzetbaar.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 179.450,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 50 x 50 mm (X,Y), 70 x 70 mm (X,Y), 90 x 90 mm (X,Y), 80 mm (Z)

N

Laagdikte: 20 - 50 micron

N

Printsnelheid: max. 1 – 5 cm3/uur

N

Maximale scan snelheid: 7 m/s

N

Machine afmetingen: 705 x 1.830 x 955 mm

N

Machine gewicht: 500 kg

N

Stroomvoorziening: 220 V, 16 A

N

Omgevingstemperatuur: 15 – 35°C

Materialen

  • RVS 316, CL 20ES, roestvast staal (1.4404) RVS 316 bevat 2% molybdeen, waardoor het materiaal beter bestand is tegen spleet- en spanningscorrosie en putcorrosie. Voor buitentoepassingen of toepassingen waar het materiaal in contact kan komen met chloren of andere zuren bevelen wij dan ook altijd RVS 316 aan.

 

  • 316L (1.4404, “L” staat voor “low carbon”) heeft een laag koolstofgehalte om een gemakkelijker lasbaar roestvast staal te verkrijgen en de corrosiegevoeligheid na het lassen te beperken.

ROI machine

De Mlab Cusing van Concept Laser is de ideale machine voor het produceren van onderdelen met delicate structuren in combinatie met een hoog detailniveau. Het systeem leent zich perfect voor toepassingen waarbij een extra hoge oppervlaktekwaliteit cruciaal is. De Mlab Cusing wordt wijdverspreid gebruikt in de medische, tandheelkundige en sieradenindustrie.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl