Concept Laser Mlab Cusing 200R

Hogere snelheid printen zonder in te leveren op de kwaliteit

De Mlab Cusing 200R van Concept Laser maakt het mogelijk om grotere onderdelen met een hogere snelheid te printen zonder in te leveren op de kwaliteit van de Mlab Cusing R technologieën. Deze 3D metaal printer biedt u maximale productiviteit dankzij een verdubbeling van het laservermogen tot een niveau van 200 Watt. De Mlab Cusing 200R heeft aanzienlijk lagere operationele machine uren dankzij een groter filter.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 217.500,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 50 x 50 mm (X,Y), 70 x 70 mm (X,Y), 90 x 90 mm (X,Y), 80 mm (Z)

N

Laagdikte: 20 - 50 micron

N

Printsnelheid: max. 1 – 5 cm3/uur

N

Maximale scan snelheid: 7 m/s

N

Machine afmetingen: 705 x 1.830 x 955 mm

N

Machine gewicht: 500 kg

N

Stroomvoorziening: 220 V, 16 A

N

Omgevingstemperatuur: 15 – 35°C

Materialen

  • RVS 316, CL 20ES, Roestvast staal (1.4404) RVS 316 bevat 2% molybdeen, waardoor het materiaal beter bestand is tegen spleet- en spanningscorrosie en putcorrosie. Voor buitentoepassingen of toepassingen waar het materiaal in contact kan komen met chloren of andere zuren bevelen wij dan ook altijd RVS 316 aan.

 

  • 316L (1.4404, “L” staat voor “low carbon”) heeft een laag koolstofgehalte om een gemakkelijker lasbaar roestvast staal te verkrijgen, en de corrosiegevoeligheid na het lassen te beperken.

ROI machine

Het Mlab Cusing 200R 3D printsysteem zorgt voor een maximale productiviteit met een laservermogen tot een niveau van 200 Watt. De 3D printer heeft een A-footprint geoptimaliseerd ontwerp en heeft een meer accurate component positionering dankzij het nieuwe spansysteem.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl