Arcam A2X

Voor de productie van aerospace onderdelen en R&D materialen

De Arcam A2X is de perfecte Additive Manufacturing oplossing voor het produceren van materialen die een hoge temperatuur en titaniumlegeringen vereisen tijdens het productieproces. De 3D printer is speciaal ontwikkeld voor een kostenefficiënte productie van veeleisende toepassingen, zoals lagedruk turbinebladen en structurele onderdelen voor de aerospace industrie die aan de hoogste materiaaleisen moeten voldoen. De Arcam A2X kan ook in de algemene industrie worden ingezet voor een grote diversiteit aan materialen. Daarnaast wordt de machine wereldwijd ingezet op universiteiten en onderzoeksinstituten.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 735.000,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 200 x 200 x 380mm (x,y,z)

N

Max. vermogen Beam: 3.000 W

N

Min. diameter Beam: 250 μm

N

Max. EB translation snelheid: 8.000 m/s

N

Machine afmetingen: 1.850 x 900 x 2.200 mm

N

Machine gewicht: 1.700 kg

N

Stroomvoorziening: 3 x 400 V, 32 A, 7kW

 

ROI machine

De bouwkamer van de Arcam A2X is zeer goed bestand tegen extreem hoge procestemperaturen tot 1100° C. Hierdoor is de 3D printer geschikt voor de productie van onderdelen in TiAl en Nikkellegering 718. Ideaal voor zowel productie als R&D materiaal. Tevens is de A2X geschikt voor onderzoek en procesontwikkeling van nieuwe materialen. Arcam hanteert een open materiaalstrategie en helpt klanten actief bij de ontwikkeling van dit proces. De Arcam A2X leent zich hier perfect voor.

Het vacuümsysteem in de A2X is ontworpen om gedurende de hele bouwcyclus een niveau aan te houden van 1×10-5 mBar. Dit in combinatie met de verhoogde temperaturen elimineert restspanning en zorgt voor superieure materiaaleigenschappen.

Materialen

Voor de Arcam A2X metaal 3D printer kan het volgende materiaal gebruikt worden:
 

  • Ti6Al4V Grade 5
  • Ti6Al4V Grade 23
  • Nickel alloy 718

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl